ASUS ROG STRIX G16 Hepsiburada'dan mı bilgisayarcıdan mı alınmalı?

mahmut hundaı

Femtopat
Daha fazla  
Alacağım ürün 19 ay garantisi kalmış sıfır kapalı kutu 42500 TL. Bilgisayarcı dedi ki eğer adına fatura keseceksem satış fiyatına %20 ek para ödersin, yani 42500+8500 = 51000 TL. Bilgisayarcı dedi ki buna gerek yok. Eğer garantilik veya iadelik bir durum olursa yanıma gelirsin hallederiz, sen 42.500 ver senin olsun. Bu konularda bir bilgim yok, sizce yukarıdaki linkten mi alayım yoksa gidip bilgisayarcıdan mı alayım?

Sen bilirsin ama bence isini garanti yap 5 6 bin oynuyor zaten.

Hocam çok uzatmaya gerek yok bence internetten - kurumsal bir mağazadan alın. Belki sizin konuştuğunuz bilgisayarcı iyi bir insandır, işini onuruyla yapar, liyakatlidir ya da çakaldır, dolandırıcıdır bunları bilemeyiz. Bu devirde garanti iş yapmak lazım.

Bilgisayarcılar sakat iş yapıyor sen temiz iş yap e-ticaret sitesinden al.

Bu fatura işlerinden anlayan var mı? 3-5 bin benim için önem arz ediyor. Daha önce bilgisayar aldığımız bir yer herhangi bir sıkıntı yaşamadık ama dediğim gibi eğer sıkıntı çıkmayacaksa adamın hazırda kesilen TR garantili 19 aylık cihaza 8500 TL fazladan verip faturayı kendi adıma yapmamın bir anlamı var mı? Babam muhasebeci, üzerine şahıs şirketi var muhasebe de demirbaş olarak kaydedilebilir her ay KDV'den düşebilir.(çok iyi bilmiyorum nasıl işlediğini) ya da parayı ben ödemeyeceğim için bu işleri ona bırakayım o en iyisini seçer ama internetten laptop almaya sıcak bakmıyor o biraz sıkıntı.

Hiç uğraşma atığım linkden pazarlama sitesinden al ucuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…