ASUS ROG STRIX G16 i7 vs i9

Demirmenqq

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar mühendisliği okuyorum ve bunun için laptop almam gerekiyor. Fazla oyun oynayan birisi değilim. Fakat 2 laptop arasında kaldım.

İ9 bu laptopta ısınma sorunu yaratır mı acaba? i7 mi almak mantıklı olur? Tavsiyeniz hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerine 6 bin ekleyebilirsen bunu almalısın:

Çoklu çekirdek tarafında fark oluyor Core i7 ile i9 arasında ancak minimal düzeyde. Bu işlemci farkı, RTX 4060 ile 4070 arasındaki büyük farkı fazlasıyla telafi ediyor. 52 bine RTX 4070 ve Core i7 ikilisi de var.
Bakıyim hocam teşekkürler

Bu bütçelere çıkabiliyorsanız ve oyun oynamıyorsanız MacBook alın hocam.
Hocam macbook herhangi bir şey yaparken kısıtlarsa falan diye ön yargılıyım biraz daha öncede kullanmadım pek bilgim yok.

Asus ROG Strix G16 G614JI-N3188 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe çok daha ucuza 4070 mevcut.

Bütçeniz 5K artarsa 4080 bile var.

Asus ROG Strix G16 G614JI-N3188 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe çok daha ucuza 4070 mevcut.

Bütçeniz 5K artarsa 4080 bile var.
Bakıyim hocam teşekkürler. 4070 olan satıcı güvenilir midir sizce? Mağazalardan daha ucuza güzel laptoplar satanlar var ama güvenilir mi bilmiyorum

Bakayım hocam teşekkürler. 4070 olan satıcı güvenilir midir sizce? Mağazalardan daha ucuza güzel laptoplar satanlar var ama güvenilir mi bilmiyorum.

Mağazalar genel olarak kazık fiyatlara satıyorlar. İnternetten satılan laptopların da 2 yıl garantisi mevcut ve bir sorun olup da satıcı sıkıntı çıkarırsa THH ile hakkınızı savunabilirsiniz. Yani mağazadaki prosedür neyse internette de o. Satıcı bazında konuşacak olursak ROG satan 2 3 satıcıdan birisi, muhtemelen güvenilirdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı