ASUS ROG STRIX G16 için SSD önerisi

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Bu ürünü sipariş verdim. Gerek fiyatların nereye gideceği, gerekse yeni serinin ne zaman çıkacağı hakkında net bilgi olmadığı için bu laptopu almaya karar verdim. Özelliklerine göre biraz pahalı ancak HP Victus kasalarını pek beğenmedim. Aynı zamanda PS5 kullanıyorum. Oyun zamanımın büyük kısmı buraya evrildi. Laptopta Battlefield 2042-CS2-CoD MW2 veya strateji oyunları oynuyorum. Zaman zaman 2K monitörde cihazı kullanacağım. Ayrıca bu cihaza 1 TB SSD takmak istiyorum. İstanbul'da hangi servise vermemi önerirsiniz? @N1cht

Hocam G16 kasasını kullanıyorum. Cihaz diğerlerine göre çok sessiz ve görece daha soğuk çalışıyor. Bu modeli bir arkadaşım kullanıyor yaklaşık bir sene önce yakın fiyatlara almıştı. O benim kadar yükte kullanmadı cihazını fakat memnun olduğunu söylüyor. Zaten kasalar aynı, sadece ekran kartı ve depolama farklı. RAM ilerleyen zamanlarda yetmeyebilir bende ekleme yapmayı düşünüyorum. Bu fiyat bandına alabileceğiniz birde Nitro16 cihazı vardı fakat fiyatları arasında çok bir şey oynamıyor. Eğer Ryzen isterseniz Nitro16 serisine bakabilirsiniz.

Hocam G16 kasasını kullanıyorum. Cihaz diğerlerine göre çok sessiz ve görece daha soğuk çalışıyor. Bu modeli bir arkadaşım kullanıyor yaklaşık bir sene önce yakın fiyatlara almıştı. O benim kadar yükte kullanmadı cihazını fakat memnun olduğunu söylüyor. Zaten kasalar aynı, sadece ekran kartı ve depolama farklı. RAM ilerleyen zamanlarda yetmeyebilir bende ekleme yapmayı düşünüyorum. Bu fiyat bandına alabileceğiniz birde Nitro16 cihazı vardı fakat fiyatları arasında çok bir şey oynamıyor. Eğer Ryzen isterseniz Nitro16 serisine bakabilirsiniz.
Masaüstü 6700XT-R5 5600 kullanıyordum. İllaki bu performansı vermez ama bu sistemi aratır mı bu laptop merak ediyorum. Birde sürekli amd kullandım bi sıkıntıda yaşamadım ama intel-nvidia denemek istiyorum. Soğutucu kullanıyor musunuz laptop altında yoksa stand yeterli olur mu ?

Laptopu soğutmak için ekstra hiçbir şey kullanmıyorum hocam. Benzer performansı verir mi bilemiyorum.

Laptopu soğutmak için ekstra hiçbir şey kullanmıyorum hocam. Benzer performansı verir mi bilemiyorum.
Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak linkteki ürünü aldım sizce nasıl ? Ayrıca servise taktırayım diyorum ama pek güvenemedim. Baktım pek zor bir işlem değil gibi garantide bozulmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı