ASUS ROG STRIX G16 ışık sızması normal mi?

Riza610

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 4070'li modele sahibim. Sadece siyah renklerde belli olan bir sızma var. ASUS'tan değişim yapan var mı daha önce, nasıl bir süreç oluyor? Sizce IPS ekranda bu kadar olması normal mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-10-21 saat 00.35.59_535aefa4.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-10-21 saat 00.35.59_535aefa4.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 1.320
Son düzenleyen: Moderatör:
IPS panellerde genelde ışık sızması oluyor. Fotoğraflarda olduğundan daha fazlaymış gibi gözükür, o nedenle fotoğraf üzerinden yorum yapmak bence mantıklı olmaz. Rahatsız etmiyorsa kalabilir, muhtemelen değişim yapılsa bile gelen üründe de aynı şeyi yaşayacaksınız.

Fotoğraf uzerinden yorum yapamam. Fakat size bir oneri verebilirim. Oyun oynarken cok rahatsiz ediyor mu? Ben buradayim diye kendini belli ediyor mu? Gündüzleri kullanimda gozukuyor mu? Isikli ortamlarda ozellikle cok goze batiyor mu? Bunlara gore kendiniz karar verin. Icinize sinmiyorsa degisim isteyin.

Bu normal bir durum, ASUS da asla değişim yapmaz.

ASUS cidden degisim yapmiyor mu? Daha once konularini gordum 2 sefer degistiren vardi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ne kadar IPS panellerde ışık sızması olsa da 54 bin TL verip böyle bir şey görmek rezillikten başka bir şey değil.

Değişim de yapılsa ince çerçeveli laptopların tamamında olan bir durum, yalıtım için yer olmayınca durum bu oluyor.

Bende de G17 var insan bir yerden sonra görmüyor bir yerde alışıyor gözü.

ASUS TUF VG27AQ1A almıştım daha önce. Kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra 3 tane ölü piksel çıktı ekranda. Garantiye yolladım en az 4 olması gerektiğini kabul edemediklerini değişim ya da iade yapamayacaklarını söylediler vs. Vssss kısacası tüm sistem ekipmanlarım ASUS olsa da servis ve garanti konusunda asla memnun olmadığım tek markadır. Minimum 15-20 gün monitörsüz uğraşırsın rahatsız etmiyorsa hiç yollama cünkü aynı ürünü geri yollayacaklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı