ASUS ROG STRIX G16 koordinasyonu nasıl olmalı?

Bütçe
0

kafkaf45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere ASUS ROG STRIX G16 N3159 model laptopu aldım. İçerisinde 512 GB SSD ile geliyor ve ben Vatan Bilgisayar'dan Kioxia Exceria Plus G3 1TB NVMe gen4 M.2 SSD R:5000MB/s W: 3900 MB/s SSD aldım. Büyük ihtimalle benim aldığım SSD'nin okuma ve yazma hızı üzerinde gelen 512'den daha iyi. Bu yüzden kafam karıştı. 512 olana Windows ve günlük hayat programlarını kurup, 1 TB olana oyunları mı kurayım, yoksa tam tersi 1 TB olana hem Windows hem oyun kurup 512 olanı yedek disk olarak mı koordine edeyim? İnşallah cihaza yarın kavuşacağım ve tüm kurulumlarını yapacağım. Geri dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar aldığım cihaz bu ASUS Rog Strix G16 G614jv-n3159 Intel Core I7 13650hx 16 Gb 512 Gb Ssd Rtx 4060 165 Hz Freedos 16" F Fiyatı, Yorumları - Trendyol

İntel Assassins Creed'in yeni çıkacak oyununu bazı modellerinde veriyordu. Bu modele verip vermediğini nasıl öğrenirim?

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

@745396 @YüzbaşıJohnPrice @Hermitus arkadaşlar destek olur musunuz?

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Aslında kendi SSD gayet hızlı. Forumdan gördüğüm ve arkadaşın aynı üründe 5 okuma, 4 yazma vardı. İstediğinize göre Windows diskini tercih edebilirsiniz.
Oyun kısmında en ufak fikrim yok. Avrupa da Aorus, Acer, MSI, Lenovo ürünlerde birkaç oyun görmüştüm. Ülkemizde işleyiş nasıl bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı