ASUS ROG STRIX G16 laptopta 95 derece normal mi?

paricfy

Hectopat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX G16 cihazım. Yük altında 95 dereceye çıkıyor işlemci. İşlemcim ı7 13th. Yaklaşık 10 15 dk önce GTA Online oynarken çıktı bu derecelere. Performansdaydı fanlar. Turbo'ya aldığımda 90-85 arası oldu.

VSYNC ayarı açık mıydı hocam?

ASUS ROG STRIX G16 cihazım. Yük altında 95 dereceye çıkıyor işlemci. İşlemcim ı7 13th. Yaklaşık 10 15 dk önce GTA Online oynarken çıktı bu derecelere. Performansdaydı fanlar. Turbo'ya aldığımda 90-85 arası oldu.

Bende de TUF ama Armoury Crate ayarlarınız nasıl? Ekran kartı Ultimate ve cihaz performans modunda mı? Ayrıca pil ayarlarından işlemci aşırtma modunda olabilir.

VSYNC ayarı açık mıydı hocam?
Evet açık.

Evet

Bende de TUF ama Armoury Crate ayarlarınız nasıl? Ekran kartı Ultimate ve cihaz performans modunda mı? Ayrıca pil ayarlarından işlemci aşırtma modunda olabilir.
Aldığımdan beri bir değişiklik yapmadım

1719069468373.png

Hocam performans varsa yapın onu.
Performansda 95 dereceye çıkıyordu turboda 85-90 arası oluyordu.

Performansa çektim ama bunu nerden yaptınız anlamadım
Hocam güç planı ayarlarından bakar mısınız dediğim yere belki açıktır işlemci aşırtmanız.

Eki Görüntüle 2229278

Gelişmiş güç ayarları sonra da açılan yerden işlemci performans artırmaya bakın.

Eki Görüntüle 2229281

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı