ASUS ROG STRIX G16 laptopumun CPU ve GPU dereceleri normal mi?

ixsos gt

Hectopat
Daha fazla  
GPU derecem bazen 90'lara ulaşıyor. Ayrıca CPU %18 kullanımda bile 93-94 dereceden şaşmıyor. Ne yapacağım çok sıcak değil mi? Laptop da yeni aslında 2 - 3 ay falan oldu. Yılbaşından 1 hafta önce almıştım.

GPU için fazla bir değer ama leptap olunca normal gibi işlemci içinde fazla cihaz modeliniz nedir kasayı yerden yüksek tutunuz hava akışı sağlasın olmazsa fan alın.

Format atmayı deneyebilirsin virüs vs olmasın.

laptoplarda 85 ile 90 arası normal olarak kabul edilir normalde ama senin termal macunun çok kaliteli değil anlaşılan kaliteli bir termal macun değişimiyle sorununun çözüleceğini düşünüyorum

Bende ayni laptopu kullanıyorum hocam ama benim Turbo modunda ve oyunlarda 80-90 derece arası oynuyor oyun oynamadan 65-75 derece arası gidip geliyor ben kasım'da almıştım sizin bilgisayarınızda bir sorun olabilir bir baktırın derim.

aldığımla aynı herşey birşey değiştirmedim 2024 model laptob kullanıyorum 32gb ram 1 tb ssd var gpu rtx 4060 işlemcim 14900hx i9

Aldığımla aynı her şey bir şey değiştirmedim 2024 model laptop kullanıyorum 32 GB RAM 1 TB SSD var GPU RTX 4060 işlemcim 14900HX i9.

Benim laptop RTX 4050 - i7 13650HX ona rağmen normal laptop ısılarında takılıyor güvenilir bir bilgisayarcıya veya direk garantiye gönderip baktırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…