ASUS ROG STRIX G16 USB Type-C ile monitöre bağlanamama

kapalak

Femtopat
Daha fazla  
Yukarıdaki belirtilen bilgisayara sahibim ve Aryond A27 V1.2 240 Hz 1ms Curved Oyuncu Monitörü | Monster Notebook Monster'ın bu monitörünü aldım ama monitörümü Type-C üzerinden DisplayPort'la bağlamaya çalıştığımda Type-C üzerinden bilgisayarım görmüyor acaba bir aayarı mı acmam gerekiyor ya da uyumlu bildiğiniz Type-C to DisplayPort kablosu önerebilir misiniz?

@Saint Lucia hocam sizin yorumlarınızı çok gördüm bir fikriniz var mı acaba bu konuda

Son düzenleme:
Type-C kablon nedir?
Bağlantı yaptığında monitörün OSD girişinden DP'yi seçiyor musun?
Doğru bağlantı yaptına emin misin?
Görmüyordan kastın nedir? Görüntü mü gelmiyor? no signal yazısında mı kalıyor? Nasıl bir tepki veriyor laptop?
Biraz detaya inersek çözeriz.

Edit:***
Yüksek ihtimal Type-C kablonun versiyonu laptopa uymuyor.
Kullanma kılavuzunda 1X Thunderbolt 4, 1X USB 3.2 Type-C Gen 2, 2X USB 3.2 Type-A Gen şöyle bir ibare var mı?

Son düzenleme:
type c kablosu daha almadım s-linkin type c den dp ye dönüştürücüsü vardı https://www.hepsiburada.com/s-link-...splayport-4k-cevirici-adaptor-pm-HB00001AVL4M onu kullanmıştım ama yani görüntü almıyorum derken direk olarak type c dönüştürücüsünü görmüyor.
Evet bahsettiğiniz ibareler kullanma klavuzunda var

Çeviri adaptörler ile sadece görüntü alırsınız. Yüksek Hz için direkt kablo gerekir.
Eğer belirttiğim yazı varsa Type-C bağlantı portunuz Gen2 bağlantıya sahip. Bu yüzden Gen1 bağlantıları işinizi görmez. Daha önce de bu konular konuşuldu.
Bu kablo Gen2 bağlantıya sahip. Bunu almanız gerekiyor.

Hocam peki monitör 300hz dp ile hdmi ile maks 240hz gösteriyor. Bu kablolar ile 300hz alabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…