ASUS ROG STRIX G16 vs Acer Predator

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ASUS:Amazon.com.tr

Acer: Acer Predator Helios Neo 16 Intel Core i7 13700HX 16 GB 1TB SSD RTX4070 FreeDOS 16" WQXGA 165Hz Taşınabilir Gaming bilgisayar NH. QLVEY. 003

İki ürün de 4070. Hangi ürünü almak daha mantıklı?

STRIX soğutma olarak biraz daha iyi, işlemcisi ve paneli daha kötü. Predator alinabilir.

Bütçe artırıp aynı işlemcili ASUS ROG STRIX 4080 almak mantıklı olur mu?

Hocam fiyatlar çok yükseldi stok sebebiyle olabilir mi?

Bütçe artırıp aynı işlemcili ASUS ROG STRIX 4080 almak mantıklı olur mu?

72K ya vardı stoku bitmediyse 4080 almak mantıklı. Ama bence 4070e 55k üstü verilmez.

Talep yükseldikçe fiyatlarda yükselir hocam. Şu sıra çok laptop alınıyor. Çoğu modelin stoku bitti ve fiyaları arttı.

72K ya vardı stoku bitmediyse 4080 almak mantıklı. Ama bence 4070e 55k üstü verilmez.
72 lik stoğu bitmiş, 76 bandında şuan. Yeni seri duyurulursa belki indirim yapılabilir diye bekleyeceğim.

72'lik stoku bitmiş, 76 bandında şu an. Yeni seri duyurulursa belki indirim yapılabilir diye bekleyeceğim.

Evet baktım bitmiş maaleef. İndirim yapılacağını sanmıyorum artık. Piyasa yukarı doğru gidiyor.

48 k ya attığım Victus'ta çok iyi.

Evet baktım bitmiş maaleef. İndirim yapılacağını sanmıyorum artık. Piyasa yukarı doğru gidiyor.

48 k ya attığım Victus'ta çok iyi.
Evet fiyat olarakta gayet makul. Genelde 2k monitörde kullanacağım için ileriye yönelik oyunlarda sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyorum açıkcası. 6700 XT kullanıcıydım. Bu performansı mobil 4070 çok aratır mı ?

İşlemci ve ekran kartı olarak gayet güçlü bir PC. 2K monitörde sıkıntı çıkaracağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…