ASUS ROG STRIX G16 vs HP Victus 16

Cihat Dayı

Femtopat
Daha fazla  
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...r-bilgisayar-p-HBCV00003V95WE?magaza=Teknorya

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0009nt-7z4m3ea-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-512-gb-ssd-rtx4060-8gb-16-1-144hz-full-hd-windows-11-home-p-HBCV000066Y4NM?magaza=Tekno Dream

Bu iki laptop arasında kaldım 40k bütçem var. HP de 4060 olduğu için listeye aldım. İşlemciye de önem veriyorum asus kaliteli bir kasaya sahipmiş ama ekran kartı 4050 çok fark yaratır mı?

Hangisini tercih etmeliyim? Daha iyi önerileriniz var mı?
Teşekkürler

Ek olarak rehberime bakabilirsiniz.

ASUS'un işlemcisi 1 tık iyi HP'den ama ekran kartı 4050 ama HP'ninde işlemcisi kötü değil tabii ki de eğer 4060 isterim dersen HP al yok işlemcim iyi olsun dersen ASUS.

Ekran kartı konusunda kararsız kaldıysan internette veya YouTube'da FPS testi videoları bulunuyor 4050-ASUS sistemdeki işlemci ve 4060-HP sistemdeki işlemcilerin aynı oyunlardan verdiği FPS testlerine bakabilirsin ve iyi olanı seçebilirsin.

Ekran kartı konusunda kararsız kaldıysan internette veya YouTube'da FPS testi videoları bulunuyor 4050-ASUS sistemdeki işlemci ve 4060-HP sistemdeki işlemcilerin aynı oyunlardan verdiği FPS testlerine bakabilirsin ve iyi olanı seçebilirsin.
bu arada çok şey indiririm diyorsan 512gb yetmeyebilir 1tb olanlara yönelebilirsin ama tabikide bütçeni aşar

ASUS ROG'lar o parayı gram hak etmiyor eğer 4050 ROG Max 35 34K olur anca.

Bu arada çok şey indiririm diyorsan 512 GB yetmeyebilir 1TB olanlara yönelebilirsin ama tabii ki de bütçeni aşar

Modelden modele SSD kapasitesi değişir benim attığım Victus'ta 1 TB SSD var ve arkadaşın bütçesi yetiyor.

Modelden modele SSD kapasitesi değişir benim attığım Victus'ta 1 TB SSD var ve arkadaşın bütçesi yetiyor.
SSD benim için çok önemli değil. Asus'u kalitesini beğendiğim ve güvendiğim için listeme aldım fakat ilerleyen yıllarda 4050 beni yarı yolda bırakır mı onu merak ediyorum

SSD benim için çok önemli değil. ASUS'u kalitesini beğendiğim ve güvendiğim için listeme aldım fakat ilerleyen yıllarda 4050 beni yarı yolda bırakır mı onu merak ediyorum.

1-2 yıl sonra yeni nesil oyunlarda bırakabilir hocam 4060'ın VRAM'i 8 GB 4060 almanı öneririm sana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı