ASUS ROG STRIX G16 vs MSI Cyborg 15

lahana

Femtopat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX G16 G614JU-N3110W ile MSI Cyborg 15 A13VF-892xtr arasında kaldım. Birinde 4050 140W var MSI de ise 4060 45W var. Üniversite için alacağım sizce hangisini almalıyım? Hangisinin soğutması fanları vs. daha iyi? Hangisi daha uzun süre şarjsız idare eder?
Oyun oynarım ama öyle güçlü oyunlar pek oynamam. Oynasam da Full grafiklerde oynamam. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Şimdiden teşekkür ederim.

ASUS ROG STRIX G16 G614JU-N3110W ile MSI Cyborg 15 A13VF-892xtr arasında kaldım. Birinde 4050 140W var MSI de ise 4060 45W var. Üniversite için alacağım sizce hangisini almalıyım? Hangisinin soğutması fanları vs. daha iyi? Hangisi daha uzun süre şarjsız idare eder?
Oyun oynarım ama öyle güçlü oyunlar pek oynamam. Oynasam da Full grafiklerde oynamam. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Şimdiden teşekkür ederim.
Diğer modeli bilmiyorum ama Asus rog strix g16 daha önce hiç pili bitip yolda bırakmadı. Ayrıca Asus modelinde 3 ayrı fan var ve girişleri toz korumalı.

Hocam kesinlikle ASUS'u tercih ederim. Batarya süresi çok az ama ekran kartı ve performans olarak aradaki fark müthiş.

Bataryası ne kadar dayanıyor şarjsız peki biliyor musunuz?

Bir hata yapıp lütfen Cyborg almayın. Üzülürsünüz.
Bu arada ROG fiyatı yüksek.

Aralarında çok fark yok gibi geldi.
Peki neden almayalım bir bildiğiniz varsa lütfen paylaşın.

Diğer modeli bilmiyorum ama ASUS ROG STRIX G16 daha önce hiç pili bitip yolda bırakmadı. Ayrıca ASUS modelinde 3 ayrı fan var ve girişleri toz korumalı.

Teşekkürler. 😁

Peki neden almayalım bir bildiğiniz varsa lütfen paylaşın.

İlk 45W GPU giriş seviyesi. Oyun her şekilde açar ama zevk vermez. Tek fanlı bir soğutma sistemi var. Bu yüzdün ısınır. Kötü paneli, fiyatını etmiyor. Kasada kullanılan plastik kötü. İşlemcisi düşük W ve düşük performansta çalışması muhtemel. Bunu almak yerine iyi bir tablet almak çok daha iyi olur.

İlk 45W GPU giriş seviyesi. Oyun her şekilde açar ama zevk vermez. Tek fanlı bir soğutma sistemi var. Bu yüzdün ısınır. Kötü paneli, fiyatını etmiyor. Kasada kullanılan plastik kötü. İşlemcisi düşük W ve düşük performansta çalışması muhtemel. Bunu almak yerine iyi bir tablet almak çok daha iyi olur.

Hımm mantıklı teşekkürler.

Hayatınızın hatasını yapmak istemiyorsanız: MSI Thin ve Cyborg serisinden uzak durun.

Tamamdır teşekkürleerr.

2 saat kadar anca. Tabii ki bunun sebebi performans için çok güç çekmesi.

Çok düşükmüş 2 saat.
Tabii bu tam performansta belki ben kullanırsam 3 4 saat sürer umarım. :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı