ASUS ROG STRIX G16 vs Tulpar T7 V20.8.1

Furkann75

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, kısa zaman içinde bir laptop almayı düşünüyorum ama açıkçası Monster'dan biraz çekiniyorum. Yakınlarımın çoğunda Monster var, ama çok sorun yaşadılar; mavi ekran olsun, ani FPS düşüşleri olsun. O yüzden ASUS almayı düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir? Teşekkür ederim.

Bilgisayarların linklerini de buraya bırakıyorum.
Monster: https://www.monsternotebook.com.tr/product-customize/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-8-1/
ASUS: Asus Rog Strix G16 13.Nesil Core i7 13650HX-16Gb-512Gb-16inc-Rtx4050 6Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Herkese iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam internetten almaya pek sıcak bakmıyorum. Önerdiğin bilgisayarı bulabileceğim bir mağaza var mıdır acaba?

ASUS hangisini seçtiğine göre pahalı, ROG serisi üst segment pahalı ürünler.

Hocam internetten almaya pek sıcak bakmıyorum. Önerdiğin bilgisayarı bulabileceğim bir mağaza var mıdır acaba?

Bunu kontrol edin derim, mağazalardan almaya çalışırsanız fiyatlar ciddi oranda yükselecektir.

Alınır ASUS tavsiye ederim. Bende ASUS TUF Gaming laptop kullanıyorum. Yalnız Wi-Fi kartına iyi bak Intel olsun. Intel değilse Realtek ise 1-2 sene sonra kronik olarak sorun çıkartıyor. O da çok önemli bir sorun değil zaten. Onun haricinde kesinlikle ASUS tavsiye ederim.

Buna bakabilirsiniz hocam üstteki arkadaşın attığı bilgisayarın Ryzenli versiyonu ama Asus buna ne akla hizmet 8gb ram koymuş anlayamadım. Rami upgradelemeniz gerekli.
İnternetten istemiyorsunuz ama yine de söyleyeyim, Vatan'ın web mağazasına özel 3000 lira daha indirimliymiş

Hocam ufak bir göz gezdirdim ama hem ekran boyutu olarak ufak bir fark var hem de mağazadan alacağım için orada ekleme yapmıyorlar diye biliyorum o yüzden RAM almak için de servis falan uğraşmak mantıksız geldi yine de teşekkür ediyorum tavsiyen için.

Asus Rog güzel cihazdır, kaliteyi hissettirir ama 4050 için bu fiyat gerçekten çok pahalı. Bende 4060 modeli var ve ekranın 16:10 olması dışında bir sorun yok. Eğer istiyorsanız alın ancak fiyat performans için başka markalara yönelebilirsiniz.

Sağ olun hocam peki bu fiyat bandında bir önerin var mıdır 43 bin lirayı çok geçmeyecek şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…