ASUS ROG STRIX G16 vs Tulpar T7 V20.8.1

Hocam 24 GB RAM nasıl oluyor 12+12mi 3x8 mi? Nasıl oluyor.

Hocam internetten almaya pek sıcak bakmıyorum. Önerdiğin bilgisayarı bulabileceğim bir mağaza var mıdır acaba?

İnternetten almaya neden sıcak bakmıyorsun, güvenilir büyük satıcılardan aldığın sürece hiçbir sorun olmaz.

İnternetten almaya neden sıcak bakmıyorsun, güvenilir büyük satıcılardan aldığın sürece hiçbir sorun olmaz.
Büyük ihtimalle satıcının kendisi takmıştır. Yoksa Lenovo böyle çarpık şekilde RAM ile üretmez.

Hocam genelde FreeDOS oluyor zaten içine Windows'u kurmak falan derken aynı fiyata denk geliyor zaten bende o yüzden elden almaya daha sıcak bakıyorum.

Hocam genelde FreeDOS oluyor zaten içine Windows'u kurmak falan derken aynı fiyata denk geliyor zaten bende o yüzden elden almaya daha sıcak bakıyorum.

Yalnız içine Windows kurmak bedava, lisanslı alırsanız paralı ve ayrıca lisanslar internette 50 100 liraya satılıyor.

Sağ olun hocam peki bu fiyat bandında bir önerin var mıdır 43 bin lirayı çok geçmeyecek şekilde.
İstiyorsanız Asus alın. Zorlayabilirseniz 3 bin lira daha zorlayıp 4060 modelini alın. Sizi 5-6 yıl rahatlıkla götürür. Ama seçim yine sizin bilgisayarı siz kullanacaksınız.

Yalnız içine Windows kurmak bedava, lisanslı alırsanız paralı ve ayrıca lisanslar internette 50 100 liraya satılıyor.
Bu arada vatanda şöyle bir model gözüme çarptı biraz eski ve işlemcisi güncel cihazlara göre güçsüz ama 4070ten bile iyi bir ekran kartı var içinde ve 4060 fiyatına;
Güncel olarakta;

Ben o lisanslara pek güvenmiyorum hocam 40 bin lira vermişken neyse parası verip orijinalini kullanmak tercihimdir.

Şöyle bir model de var fikriniz nedir acaba ?

Son düzenleme:
Hocam 24 GB RAM nasıl oluyor 12+12mi 3x8 mi? Nasıl oluyor?
16+8 hocam.
Düşük ekran kartı Watt değerli, tek fanlı soğutma yani kötü.
Attığımı almaktan çekinmemenizi öneririm. En kötü ölü piksel çıkar, o zaman değişim talebinde bulunursunuz.

Büyük ihtimalle satıcının kendisi takmıştır. Yoksa Lenovo böyle çarpık şekilde RAM ile üretmez.

Gariptir ki Lenovo stok halde 24 GB var. ama o model sonunda v1-3.. Olduğu için ürünü satıcı yükseltmiş.
https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15IRX9?M=83DV00HTTR bu stok hali 8 RAM var.

24 serisinde bu iki model 24 GB.

Belirtmekte fayda var. Yükseltme yapılan ürünü PSREF kesinlikle birebir özelliklerine bakın. Lenovo ahmakça 170W koyuyor bazı modellere. Ve yine bazı modellerde 170W yeterli değil. Düşük ihtimal de olsa art niyetli satıcı orijinal 230W 170W ile değiştirmek isteyebilir.
Avrupa da ve Rusya da bu adaptör yüzünden sorun yaşayan insanlar var. Şanslı kesim (Rusya da) ücretsiz 230 ile değişim yapıyor. Ülkemizde bu ihtimal biraz zor. En baştan detaylı incelemede fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…