ASUS ROG STRIX G17 G713 alınır mı?

Bütçe
40000-43000 gibi
bu fiyatlar nedir 42 k ya toplam rog rtx 3090 çakarım i7 12700f yapıp 32 gb ddr4 ram döşerim laptop falan almam sırtımda taşırım.
a.jpg
b.jpg
c.jpg

bu fiyatlar nedir 42 k ya toplam rog rtx 3090 çakarım i7 12700f yapıp 32 gb ddr4 ram döşerim laptop falan almam sırtımda taşırım. Eki Görüntüle 1461723Eki Görüntüle 1461724Eki Görüntüle 1461725
Her laptop konusuna masaüstü alın yazmak gereksiz. Konu sahibi kararını vermiş de konu açıyor. Konuya gelirsek Asus Rog G17 kullanıyorum aynı kasa donanımı farklı. Öneririm sessiz bir model. Ama benim klavyede alt ve tab tuşları durup dururken soyuldu dün farkettim. Son açtığım konuya bakabilirsiniz. Ama garanti bitmesine yakın gönderirim sorun olmaz heralde.

Her laptop konusuna masaüstü alın yazmak gereksiz. Konu sahibi kararını vermiş de konu açıyor. Konuya gelirsek ASUS ROG G17 kullanıyorum aynı kasa donanımı farklı. Öneririm sessiz bir model. Ama benim klavyede alt ve Tab tuşları durup dururken soyuldu dün fark ettim. Son açtığım konuya bakabilirsiniz. Ama garanti bitmesine yakın gönderirim sorun olmaz herhalde.

Teşekkür ederim.

Dostum Techmind Bilişim'in sitesinde de bir incele istersen ben G15 modelini bu hafta aldım, bayağı ilgililer soruların olursa site üzerinden iletebilirsin. Garantiyi MyASUS uygulamasından aktifleştirmede de sorun yaşamadım 2 yıl olarak aktifleşti. 3070 fiyatlarına 3070 Ti sistem alıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı