mehmet pala Hectopat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #51 duran10 dedi: Teşekkürler kamerası var zannediyordum ben kameraya ihtiyacım oluyor o yüzden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ne demek. Ama aciliyetin yoksa 3000 serisini bekle derim çünkü cidden performanslılar ama fiyat ne olur bilemiyorum.
duran10 dedi: Teşekkürler kamerası var zannediyordum ben kameraya ihtiyacım oluyor o yüzden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ne demek. Ama aciliyetin yoksa 3000 serisini bekle derim çünkü cidden performanslılar ama fiyat ne olur bilemiyorum.
duran10 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 512 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #52 mehmet pala dedi: Ne demek. Ama aciliyetin yoksa 3000 serisini bekle derim çünkü cidden performanslılar ama fiyat ne olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... 3000 serisi mi 5000 mi? Zaten şimdi PC aldım laptopu arka plana attım.
mehmet pala dedi: Ne demek. Ama aciliyetin yoksa 3000 serisini bekle derim çünkü cidden performanslılar ama fiyat ne olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... 3000 serisi mi 5000 mi? Zaten şimdi PC aldım laptopu arka plana attım.
mehmet pala Hectopat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #53 duran10 dedi: 3000 serisi mi 5000 mi? Zaten şimdi PC aldım laptopu arka plana attım. Genişletmek için tıkla... Ben NVIDIA ve Intel fanboyu olduğum için o tavsiyem de o yönde olur
duran10 dedi: 3000 serisi mi 5000 mi? Zaten şimdi PC aldım laptopu arka plana attım. Genişletmek için tıkla... Ben NVIDIA ve Intel fanboyu olduğum için o tavsiyem de o yönde olur
kafkaf45 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 581 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #54 titndx dedi: Asus'un ROG Strix modelleri kendi bünyesinde en tepe modeller değil midir? Ama MSI'da Alpha öyle midir bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... rog var rog var hocam, arkadaşın aldığı maalesef tepe model değil
titndx dedi: Asus'un ROG Strix modelleri kendi bünyesinde en tepe modeller değil midir? Ama MSI'da Alpha öyle midir bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... rog var rog var hocam, arkadaşın aldığı maalesef tepe model değil