ASUS ROG Strix G18 (2023) G814JZ-N6022-Gaming vs MSI Vector 17 HX A14VHG-838XTR

MSI servis konusunda daha iyi ama sıvı metal değişikliği yaparlar.

Mence MSI al işlemci daha güncel SSD de artı sağlıyor markasına bakınca MSI ve ASUS önde gelen markalar bence çok fark yok ancak özellikler aynı olsa ROG al derdim ROG daha güzel duruyor

Servis konusunda destek varsa MSI daha iyi olur gibi kronik sorunları var mı bu iki modelin hiç duyduğunuz ASUS ROG'un ve MSI Vector'un.
İkisinde de coil whine sorunu var. Tabi şansınıza da bağlı. Abartılıcak bir durum değil, benim TUF aynı şekilde var.

O çoğu ekran kartında var benim kasadan da aynı ses geliyor 1650 Ti'li ASUS TUF da da o ses var.

O korkum var bir ama diyorum ısınma konusunda üzermi MSI çünkü termal macun kullanıyor ASUS'da sıvı metal kullanıyor biraz irdeliyorum kusura bakmayın.

MSI'ı aldım arkadaşlar artık hayırlısı diyorum inşallah bir problem çıkmaz.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun

Hocam hayırlı olsun ilk öncelikle. Memnun musunuz bende aynı modelden almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

Hocam hayırlı olsun ilk öncelikle. Memnun musunuz bende aynı modelden almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

Dibine kadar kullanıyorum cano gerçekten çok memnunum hiçbir problemi ile karşılaşmadım tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…