ASUS ROG STRIX G18 5070 Ti alınır mı?

GökDağ

Hectopat
Selam dostlar, yaklasık 1 haftadır oyuncu laptopu bakıyorum. 2 gündür bunda karar kıldım. GameGaraj Slayer 5 modelleri 90.000 TL'ye filen bulunuyor bılıyorum ama ısınma vesaire sorunlar ıstemıyorum. Paraya bıraz kıyıp bu modelı almayı dusunuyorum. Hıkayelı oyunlar ıcın 18 inç monitör benım ıcın vazgecılmez. G16 onermeyın sızın yorumlarınıza gore sipariş geçeceğim. Yardımcı olacak arkadaslara sımdıden teşekkür ederım.

Hocam MSI modellerde çok şikayet var bu attığınız modelde kronik bir problem var mı?

Hocam bir de MSI 5070 Ti modelde ekran kartı 140W destekliyor ASUS'da 175W bu da performans farkı yaratmaz mı?

Hocam MSI modellerde çok şikayet var bu attığınız modelde kronik bir problem var mı?

Şikayet genelde Vector serisinde. Ben özellikle Intel model Raider şikayet görmedim. AMD model incelemelere hiç bakmadım.

Hocam bir de MSI 5070 Ti modelde ekran kartı 140W destekliyor ASUS'da 175W bu da performans farkı yaratmaz mı?

5070 Ti Max 140W hocam. Sadece 5080 modeller 175W.

Son düzenleme:
Şikayet genelde Vector serisinde. Ben özellikle Intel model Raider şikayet görmedim. AMD model incelemelere hiç bakmadım.

Hocam laptop almakta şans işi cihazdan cihaza çok değişiyor kimisi çok memnun kimisi çok pişman fiyatlarda aşırı pahalı benim terazimde ASUS ROG tarafı daha agır basıyor.

5070 Ti Max 140W hocam. Sadece 5080 modeller 175W.

Acıklamada öyle yazıyor olmayan bir şeyi nasıl yazıyorlar anlamış değilim.

ASUS ROG tarafı daha agır basıyor.

Raider ROG için konuşursam. Raider biraz daha kaliteli kasa sahip. Ekran ikisi de güzel ama ROG daha profesyonel (pantone, G-Sync Dolby gibi artıları var) ROG Vapor var büyük bir artı. Ama Raider da da harika soğutma sistemi var. Kağıt üstünde Raider daha kaliteli hoparlör olmasına karşı ASUS biraz daha fazla beğenilmiş.
Fan sesi yüksek ihtimalle Raider biraz daha fazladır. Raider açması ROG göre daha zor. CPU ikisi de eşit. Özellikle FPS oyunlarında Raider gözle görülür fark atacaktır. Servis kalitesi iki firma da bilmiyorum.
Vector 18 iki modele yakın özelliklere sahip. Tam olarak Raider sayılmasa bile. 5080 ile cazip.
Yine de detaylı araştırın. Başka arkadaşların fikirlerini bekleyin.
@Artoria Pendragon görünce yardımcı detaylı yardımcı olur.

Acıklamada öyle yazıyor olmayan bir şeyi nasıl yazıyorlar anlamış değilim.

Piyasada kim ne satıyor bir haber.

Unutmadan pil performansı olarak Intel çok daha iyi.

@Legender0764 Hocam iyice aciklamis, ekstradan eklemek gerekirse CPU'lar kas gucu olarak benzer dursalar da kullanimda AMD fark atiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana göre şu sekilde bir siralama var bu modeller arasinda, Raider>Strix>Vector. Performansi onemsiyorsaniz Vector dusunulebilir sadece 18" 5080 olarak alternatifi yok butcede.

@Legender0764 hocam iyice aciklamis, ekstradan eklemek gerekirse CPU'lar kas gucu olarak benzer dursalar da kullanimda AMD fark atiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana göre şu sekilde bir siralama var bu modeller arasinda, raider>strix>vector. Performansi onemsiyorsaniz Vector dusunulebilir sadece 18" 5080 olarak alternatifi yok butcede.

Hocam attığınız video Ryzen 9 9955HX3D-Link'te olan düz Ryzen 9 9955HX videoda performans farkı ondan dolayı.

Raider ROG için konuşursam. Raider biraz daha kaliteli kasa sahip. Ekran ikisi de güzel ama ROG daha profesyonel (pantone, G-Sync Dolby gibi artıları var) ROG Vapor var büyük bir artı. Ama Raider da da harika soğutma sistemi var. Kağıt üstünde Raider daha kaliteli hoparlör olmasına karşı ASUS biraz daha fazla beğenilmiş.
Fan sesi yüksek ihtimalle Raider biraz daha fazladır. Raider açması ROG göre daha zor. CPU ikisi de eşit. Özellikle FPS oyunlarında Raider gözle görülür fark atacaktır. Servis kalitesi iki firma da bilmiyorum.
Vector 18 iki modele yakın özelliklere sahip. Tam olarak Raider sayılmasa bile. 5080 ile cazip.
Yine de detaylı araştırın. Başka arkadaşların fikirlerini bekleyin.
@Artoria Pendragon görünce yardımcı detaylı yardımcı olur.

Piyasada kim ne satıyor bir haber.

Unutmadan pil performansı olarak Intel çok daha iyi.

Güzel açıklama hocam aslında fiyat ve performans olarak pek farklı sayılmazlar muhtemelen 2 3 gün içinde ASUS ROG G18 modelini sipariş geçeceğim nedense ASUS daha fazla güven veriyor MSI laptop daha önce kullanmadım kesinlikle sıkıntı yaşamayan arkadaşlar vardır ama şu anda kullandıgım laptop ASUS ROG 1650 Ti ekran kartlı model ASUS tarafına kaymamın bir sebebi de guncel olarak markayı kullandığım için genel olarak ufak tefek sıkıntı cıkarmıs olsa da yıllar ıcınde buyuk bir sorun yasamadım.

Raider modelde 3D var hocam. Bellek harici pek farkları yok zaten.

Aynen ben 5080 modeline bakmışım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı