ASUS ROG STRIX G18 G814jı alınır mı?

Bütçe
75000

Irenicus_Jon

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba,
70-75k bütçe seviyesinde temelde oyun oynamak için laptop arıyorum. Ekran boyutu ve laptop ağırlığı önemli değil, uzun aralıklarla aldığımdan performansı iyi olan ve sorun çıkarmayacak bir model arıyorum. Aşağıdaki laptop alınır mı? Ya da başka öneriniz olur mu?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
70-75k bütçe seviyesinde temelde oyun oynamak için laptop arıyorum. Ekran boyutu ve laptop ağırlığı önemli değil, uzun aralıklarla aldığımdan performansı iyi olan ve sorun çıkarmayacak bir model arıyorum. Aşağıdaki laptop alınır mı? Ya da başka öneriniz olur mu?

Şimdiden teşekkürler.
Ben olsam paramı 4070 için kullanmazdım, az daha zorlar 4080’li modeli alırdım. G16 sahibi olarak söylüyorum.

70 bine 4070 almak kazıklanmakla birebir, önceki neslin üstüne kas gücü olarak neredeyse hiçbir şey katmamış bir GPU. Önerim;

Merhaba herkese, ben de aynı laptopu almayı düşünüyorum.
Mimari çizime uygun laptop almayı düşünüyorum. Ara sıra oyun oynadığım için oyun oynamaya da elverişli olmalı.
Bu modeli almayı düşünüyorum. Tam 45.000₺ ye geliyor (Torontodayım).
Alternatif model önerisi olan varsa link bırakırsa çok sevinirim. Attığım linkteki diğer bilgisayara da bakabilirsiniz.
ASUS ROG Strix G18 18" Gaming Laptop - Eclipse Grey (Intel Core i9-13980HX/1TB SSD/32GB RAM/GeForce RTX 4070)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı