ASUS ROG STRIX G18 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hataları

İşletim sistemi
Windows 11

THEOGIER

Megapat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1EOqxp24711wX-pCeJkFw9hboJG00SfPl/view?usp=sharing
RAM
16 GB
Ekran kartı
4070 mobile
İşlemci
i9 13980HX
Yaklaşık 1 aydan fazla süredir beklenmedik mavi ekranlar alıyorum, özellikle modlu Skyrim oynamaya başladıktan sonra saçma bir şekilde diğer programlarım da çökmeye başladı. Bu programlardan bazıları FM24, Ableton, rekordbox, Mass Effect vs. ayrıca Firefox sekmelerim çökmeye başladı. Özellikle canlı yayın sekmeleri çöküyor. Spotify kullanırken müzik kesilmese bile arayüz resetleniyor. Bilgisayarı aldığımda ilk problem yaşatan şey Armoury Crate idi, şu an ondan şüphelendiğim için onu da sildim. Son olarak en güncel NVIDIA Driver'ını kuramıyorum. Çözüm olarak hem native Windows RAM testi aracını hem de Memtest86+'ı (8 Pass) kullandım. İki araç da problem bulamadı. Neredeyse 750 GB sample, şarkı, vst vesaire arşivimi kaybetmek istemediğim için format da atamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Bir gün sahnede patlayacakmışım gibi hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@THEOGIER
Son olarak en güncel NVIDIA Driver'ını kuramıyorum
Kurmaya çalıştığınızda ne oluyor? Hata mı veriyor? Rehberdeki DDU işlemini denediniz mi?

@THEOGIER

Kurmaya çalıştığınızda ne oluyor? Hata mı veriyor? Rehberdeki DDU işlemini denediniz mi?

Hocam makineye format attım, şimdi de Windows kurarken çöküyor, %82'de PC yeniden başlatıyor kurulum ekranının başına dönüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı