7945HX çok sıcak çalışan bir işlemcidir, multi core skorunda iyi olsa da single core skorunda 13980hx'e göre geri kalacaktır. Scar ile G18 arasındaki fark genel olarak birkaç kasa farkı, gpu'ya da sıvı metal uygulanması ve speaker kalitesi gibi düşünebiliriz. 18 inç ekranda oyun oynamak istemiyorsanız G17 de tercih edebilirsiniz ancak ben 18 inç olanı tercih ederdim büyük ekran sevdiğim için.
7945hx çok sıcak çalışan bir işlemcidir, multi Core skorunda iyi olsa da Single Core skorunda 13980Hx'e göre geri kalacaktır. Scar ile G18 arasındaki fark genel olarak birkaç kasa farkı, GPU'ya da sıvı metal uygulanması ve speaker kalitesi gibi düşünebiliriz. 18 inç ekranda oyun oynamak istemiyorsanız G17 de tercih edebilirsiniz ancak ben 18 inç olanı tercih ederdim büyük ekran sevdiğim için.
G18 alacaktım Scar17 kafamı karıştırdı yalan yok hala karar veremedim diyebilirim tam olarak işlemci farkını çözemedim. Mahzeme kalitesi Scar17 daha iyi olduğunu yazıyorlar gönül ister Scar18 ama fiyat pahalı oralara çıktıktan sonra Alienware18 almak istiyorum Scar17 fiyat olarak G18 ile hemen hemen aynı kararsızım performans olarak tam farklarını çözemedim her ikisi de 3 haneli rakamlar sadece ve sadece oyun odaklı kullanacağım 18 inc almak istiyorum ama mahzeme kalitesi çok iyiyse Scar17 alırım ya da performans olarak.
G18 alacaktım Scar17 kafamı karıştırdı yalan yok hala karar veremedim diyebilirim tam olarak işlemci farkını çözemedim. Mahzeme kalitesi Scar17 daha iyi olduğunu yazıyorlar gönül ister Scar18 ama fiyat pahalı oralara çıktıktan sonra Alienware18 almak istiyorum Scar17 fiyat olarak G18 ile hemen hemen aynı kararsızım performans olarak tam farklarını çözemedim her ikisi de 3 haneli rakamlar sadece ve sadece oyun odaklı kullanacağım 18 inc almak istiyorum ama mahzeme kalitesi çok iyiyse Scar17 alırım ya da performans olarak.