ASUS ROG STRIX G513IC-HN029 vs MSI Bravo 15 B5DD-209xtr

mirigo

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence MSI olanı al. RX5500M'in kas gücü RTX 3050'den daha iyi. Zaten DLSS'in yerini tutan FSR teknolojisi de yaygınlaşmaya başladı. 3050 zaten RTX teknolojisini kullanmak için de çok müsait bir kart değil. Ayriyeten MSI'ın depolaması daha fazla ve fiyatı daha uygun. Bu ikisi için konuşursak durum bu.

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi aşağıda linkini bırakacağım 2 bilgisayar arasında kararsız kaldım. ASUS sanki biraz daha yakın geldi. Fakat sizlerin de yorumunu merak ettim. Bu bilgisayarların dışında PC önerilerinize açığım.

ASUS: https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00000C9Z3O

MSI: https://www.hepsiburada.com/msi-bra...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000UKI58

Geçtiğimiz 2 ay içerisinde Hepsiburada üzerinden 3 tane bilgisayar aldım 3'ü de arızalı çıktı sana tavsiyem alırken çok dikkatli ol bir de şunu söyleyim kendi deneyimime dayanarak konuşuyorum son aldığım cihaz MSI Alpha 17'ydi cihaz arızalı olmasa çok güzel makineydi çok beğenmiştim yalnız MSI'ın yazılım desteğini hiç beğendim kendi sitesinde ki model girerek kurmuş olduğum driverlar bile o kadar problem çıkardı ki bana ayrıca MSI Center yazılımını da pek beğenmedim aynı şekilde o da bazı uyumsuzluklara yol açtı benim kullandığım cihazda tabii.

Geçtiğimiz 2 ay içerisinde Hepsiburada üzerinden 3 tane bilgisayar aldım 3'ü de arızalı çıktı sana tavsiyem alırken çok dikkatli ol bir de şunu söyleyim kendi deneyimime dayanarak konuşuyorum son aldığım cihaz MSI Alpha 17'ydi cihaz arızalı olmasa çok güzel makineydi çok beğenmiştim yalnız MSI'ın yazılım desteğini hiç beğendim kendi sitesinde ki model girerek kurmuş olduğum driverlar bile o kadar problem çıkardı ki bana ayrıca MSI Center yazılımını da pek beğenmedim aynı şekilde o da bazı uyumsuzluklara yol açtı benim kullandığım cihazda tabii.
Haklısınız zaten model kararlaştırdıktan sonra gidip kendim almayı düşünüyorum.
Öneriniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı