Lenovo Ideapad Gaming 3 fiyatlarının da uçmasıyla beraber bu modele yöneldim. Soru başlıkta da olduğu gibi sizce bu laptop alınır mı?
(Not: GTX 1650 Ekran Kartı isteklerimi karşılıyor.)
Lenovo Ideapad Gaming 3 fiyatlarının da uçmasıyla beraber bu modele yöneldim. Soru başlıkta da olduğu gibi sizce bu laptop alınır mı?
(Not: GTX 1650 Ekran Kartı isteklerimi karşılıyor.)
Alınır, şahsen 2020 modelini kullanıyorum, soğutma ve malzeme kalitesi bakımından bu bütçedeki en iyi seçeneklerden. Model hakkında sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Alınır, şahsen 2020 modelini kullanıyorum, soğutma ve malzeme kalitesi bakımından bu bütçedeki en iyi seçeneklerden. Model hakkında sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Ses, ısınma konusunda nasıl çok ısınıp problem çıkartır mı (yani gürültülü çalışma, çok ısınıp kapanma)?Hitman, Detroit, R6, Valorant, Sims 4 gibi oyunlar oynamak istiyorum performansı nasıldır? Alındıktan ne kadar süre sonra +8 GB RAM eklenmesi gerekir? Aklıma takılanları yazdım cevaplarsanız çok sevinirim.