ASUS ROG STRIX G513IH-HN002 nasıl?

Hocam bu cihaz için de mi yok Boss Bilişim dışında uygun RAM'ler? Ek olarak içindeki RAM'i gözden çıkarıp 16GB yapalım desek yine de bulamaz mıyız?

Edit: Çok anladığım konular değil ama mevcut halinde tek slot 8 var sanırım. Biz 8x2 yapacağız sanıyorum yükseltirken.

konuyu biraz hortlatayım...
aldın mı kardeşim dediğin seçeneklerden birini ?
ben de 2-3 model arasındayım da ona göre danışayım dedim.

Konuyu biraz hortlatayım...
Aldın mı kardeşim dediğin seçeneklerden birini?
Ben de 2-3 model arasındayım da ona göre danışayım dedim.

Hocam hangi modeli aldınız bende ROG düşünüyorum da adlıysanız düşünceleriniz neler memnun musunuz?

ROG STRIX'in 3050 olanını aldım. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

Evet G15 G513 aldım şansmı diyeyim artık 5 tane ölü pisel çıktı kredi kartı ile taksitli alığım için iade sorun olacaktı değişim talebi için asusa yolladım cevap bekliyorum

Evet G15 G513 aldım şansmı diyeyim artık 5 tane ölü pisel çıktı kredi kartı ile taksitli alığım için iade sorun olacaktı değişim talebi için asusa yolladım cevap bekliyorum
Kötü olmuş. Benim de sağ alt köşede ışık sızması var ama o kadar çok insan yaşamış ki iade vs uğraşmak istemedim. Harici monitörle kullandığım için sorun da etmedim çok ama 5 ölü pixel biraz fazla olmuş. Bizlere de ilerisi için yol göstermesi adına Asus'un servis için tavrı ve süreci de tamamlanınca yazabilir misiniz?

Ben rami 16x2 yapmak ve cihazın 100W Type-C adaptörünü satın almak için mail attım 2 haftadır sonuçlandıramadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…