ASUS ROG STRIX G513IH optimus bypass nasıl edilir?

İşlemciniz ne hocam? Eğer böyle yaparsam bahsettiğim şey olur mu?

Hocam bende de 1650 laptop var monitörü takınca zaten laptopun ekranı pasif hale geldi ve bayağı FPS artışı oldu gerçekten de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de 1650 laptop var monitörü takınca zaten laptopun ekranı pasif hale geldi ve bayağı FPS artışı oldu gerçekten de.

Hocam bu FPS artışının olayı tam olarak ne? Yani dahili GPU'ya giden güç hariciye mi gidiyor yoksa başka bir şey mi?

Hocam böyle yanlarda da sadece USB girişleri var, başka da yok.

Eki Görüntüle 1793607

Gördüğüm kadarıyla arkasında yok sağ veya solda varsa onları da atar mısınız?

Hocam bu FPS artışının olayı tam olarak ne? Yani dahili GPU'ya giden güç hariciye mi gidiyor yoksa başka bir şey mi? ?
Ekran için harcanan güç işlemci ve ekran kartına gidiyor galiba o yüzden bilgisayarın yükü azalıyor diye tahmin ediyorum.

Sadece solda 2 tane USB girişi ve jack var, başka da girişi yok hocam laptopun.

Gördugum uzere arkada ve yanda HDMI var, onlardan biri hocam.

Monitör içinden çıkan HDMİ kablosunu takarsanız direk bypass edilir diye tahmin ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam çözdüm sorunu. Arkadaşın laptopta da aynı benim sorundan var Type-C to HDMI ile sorunu çözüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…