PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 26 Mayıs 2023 #11 Solo Synnz dedi: İşlemciniz ne hocam? Eğer böyle yaparsam bahsettiğim şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de 1650 laptop var monitörü takınca zaten laptopun ekranı pasif hale geldi ve bayağı FPS artışı oldu gerçekten de. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Solo Synnz dedi: İşlemciniz ne hocam? Eğer böyle yaparsam bahsettiğim şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de 1650 laptop var monitörü takınca zaten laptopun ekranı pasif hale geldi ve bayağı FPS artışı oldu gerçekten de.
RYUK1905 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 977 Çözümler 9 26 Mayıs 2023 #12 Solo Synnz dedi: Hocam tüm portları atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam böyle yanlarda da sadece USB girişleri var, başka da yok. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Solo Synnz dedi: Hocam tüm portları atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam böyle yanlarda da sadece USB girişleri var, başka da yok.
S Solo Synnz Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 186 Çözümler 2 26 Mayıs 2023 #13 PlatonikPrens dedi: Hocam bende de 1650 laptop var monitörü takınca zaten laptopun ekranı pasif hale geldi ve bayağı FPS artışı oldu gerçekten de. Genişletmek için tıkla... Hocam bu FPS artışının olayı tam olarak ne? Yani dahili GPU'ya giden güç hariciye mi gidiyor yoksa başka bir şey mi? RYUK1905 dedi: Hocam böyle yanlarda da sadece USB girişleri var, başka da yok. Eki Görüntüle 1793607 Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla arkasında yok sağ veya solda varsa onları da atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
PlatonikPrens dedi: Hocam bende de 1650 laptop var monitörü takınca zaten laptopun ekranı pasif hale geldi ve bayağı FPS artışı oldu gerçekten de. Genişletmek için tıkla... Hocam bu FPS artışının olayı tam olarak ne? Yani dahili GPU'ya giden güç hariciye mi gidiyor yoksa başka bir şey mi? RYUK1905 dedi: Hocam böyle yanlarda da sadece USB girişleri var, başka da yok. Eki Görüntüle 1793607 Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla arkasında yok sağ veya solda varsa onları da atar mısınız?
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 26 Mayıs 2023 #14 Solo Synnz dedi: Hocam bu FPS artışının olayı tam olarak ne? Yani dahili GPU'ya giden güç hariciye mi gidiyor yoksa başka bir şey mi? ? Genişletmek için tıkla... Ekran için harcanan güç işlemci ve ekran kartına gidiyor galiba o yüzden bilgisayarın yükü azalıyor diye tahmin ediyorum.
Solo Synnz dedi: Hocam bu FPS artışının olayı tam olarak ne? Yani dahili GPU'ya giden güç hariciye mi gidiyor yoksa başka bir şey mi? ? Genişletmek için tıkla... Ekran için harcanan güç işlemci ve ekran kartına gidiyor galiba o yüzden bilgisayarın yükü azalıyor diye tahmin ediyorum.
RYUK1905 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 977 Çözümler 9 26 Mayıs 2023 #15 Solo Synnz dedi: Hocam bu FPS artışının olayı tam olarak ne? Yani dahili GPU'ya giden güç hariciye mi gidiyor yoksa başka bir şey mi? Gördüğüm kadarıyla arkasında yok sağ veya solda varsa onları da atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sadece solda 2 tane USB girişi ve jack var, başka da girişi yok hocam laptopun. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Solo Synnz dedi: Hocam bu FPS artışının olayı tam olarak ne? Yani dahili GPU'ya giden güç hariciye mi gidiyor yoksa başka bir şey mi? Gördüğüm kadarıyla arkasında yok sağ veya solda varsa onları da atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sadece solda 2 tane USB girişi ve jack var, başka da girişi yok hocam laptopun.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 26 Mayıs 2023 #16 RYUK1905 dedi: Eki Görüntüle 1793584 Hocam bende bu şekilde. Bu ne simgesi anlayamadım. Ne tür bir kablo lazım buna? Genişletmek için tıkla... Monitör içinden çıkan HDMİ kablosunu takarsanız direk bypass edilir diye tahmin ediyorum.
RYUK1905 dedi: Eki Görüntüle 1793584 Hocam bende bu şekilde. Bu ne simgesi anlayamadım. Ne tür bir kablo lazım buna? Genişletmek için tıkla... Monitör içinden çıkan HDMİ kablosunu takarsanız direk bypass edilir diye tahmin ediyorum.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #17 Gördugum uzere arkada ve yanda HDMI var, onlardan biri hocam.
RYUK1905 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 977 Çözümler 9 26 Mayıs 2023 #18 PlatonikPrens dedi: Monitör içinden çıkan HDMİ kablosunu takarsanız direk bypass edilir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam çözdüm sorunu. Arkadaşın laptopta da aynı benim sorundan var Type-C to HDMI ile sorunu çözüyor.
PlatonikPrens dedi: Monitör içinden çıkan HDMİ kablosunu takarsanız direk bypass edilir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam çözdüm sorunu. Arkadaşın laptopta da aynı benim sorundan var Type-C to HDMI ile sorunu çözüyor.
S Solo Synnz Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 186 Çözümler 2 26 Mayıs 2023 #19 RYUK1905 dedi: Sadece solda 2 tane USB girişi ve jack var, başka da girişi yok hocam laptopun. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç internette var diyor fakat incelemelere baktığımda yok .
RYUK1905 dedi: Sadece solda 2 tane USB girişi ve jack var, başka da girişi yok hocam laptopun. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç internette var diyor fakat incelemelere baktığımda yok .
RYUK1905 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 977 Çözümler 9 26 Mayıs 2023 #20 Solo Synnz dedi: Çok ilginç internette var diyor fakat incelemelere baktığımda yok . Genişletmek için tıkla... Harbiden çok ibretlik bir durum hocam ama yukarıda attığım videoda arkadaş gösteriyor Type-C üzerinden bypass ediyor.
Solo Synnz dedi: Çok ilginç internette var diyor fakat incelemelere baktığımda yok . Genişletmek için tıkla... Harbiden çok ibretlik bir durum hocam ama yukarıda attığım videoda arkadaş gösteriyor Type-C üzerinden bypass ediyor.