ASUS ROG STRIX G513QM-HN081 alınır mı?

Hocam durumu güzel özetlemiş. Legion 5 modellerinin 4800H’lı serisi çok tercih edilmiş ve çok beğenilmiş ancak yeni 5800H’lı modellerde nedense her yerde bir ısınma problemi olduğundan bahsediliyor.

Ben almadan önce çokça video izleyip, termal performansı içime sinince siparişi geçtim. İncelemelerdeki gibi güzel sıcaklık değerleri aldığım için de memnunum

Biraz bende karıştırayım, tahminimce belki sürücüler eksik olmuştur ondan dolayı FPS artmıştır diye tahmin ediyorum.
hocam öncelikle günaydın size ufak bi soru sormak istiyorum ürün bugün elime ulaşıcağına dair demin aras kargodan mesaj aldım hiç freedos bi sisteme windows kurmadım dün freedos videosu izleyip rufus üzerinden bi adet disk hazırladım ürün elime ulaştığında hangi adımları uygulamalıyım kısaca bahsederseniz çok sevinirim

Arkadaşlar TV de deneyen var mı? PC'yi ya da alan arkadaşlar deneyebilir mi acaba? Benim TV'nin özellikler bu. Samsung 4K TV'lerde çoğunda bu özellikler geliyormuş galiba birkaç TV de de aynısını gördüm. Kablo HDMI 2.0b destekliyor. PC 2.0b destekliyor. TV 2.0a destekliyor bir sıkıntı olur mu diye sordum. Linkte bayağı bir şey yazıyor. Kablo da bu ondan attım.

Belki de GeForce Experience üzerinden yaptığım güncelleme bir şeyleri bozmuştu, emin değilim. DDU ile kaldırdıktan sonra Windows Update'ten indirmesine izin verdim. Sonuç tatmin edici

Bu ASUS G15 G513'ü İş için mesela render canlı yayın için kullanılacak. Ekran kötü mü içime sinmedi cevaplarsan sevinirim oyun çok fazla oynanmayacak ekran sıkıntı yaratır mı ya da ekran nasıl?

hocam bilgisiyarın sürücülerini yükliyemiyorum ne yapmam erekiyor

hocam bilgisiyarın sürücülerini yükliyemiyorum ne yapmam erekiyor
Selam @Xeuth gelene kadar ben fikir vermeye çalışayım, windows yükledikten sonra aslında çok büyük bir kısmını kendi yüklemesi gerekiyor driver'ların update sırasında. Özel olarak bir sürücüden mi bahsediyorsunuz?

Bu ASUS G15 G513'ü İş için mesela render canlı yayın için kullanılacak. Ekran kötü mü içime sinmedi cevaplarsanız sevinirim oyun çok fazla oynanmayacak ekran sıkıntı yaratır mı ya da ekran nasıl

armoury crate uygulamsına erişemiyorum

armoury crate uygulamsına erişemiyorum

ASUS support şu şekilde tarif etmiş, normalde ilk açılışta yükleniyormuş ama bazı durumlarda farkında olmadan iptal edebiliyormuş yüklemeyi kullanıcılar (sizin durumunuzda aynısı olmuş olabilir)

Armoury Crate - Support bu linkte windows 10 seçtikten sonra +Expand All'a tıklayıp aşağıda çıkan "Armoury Crate & Aura Creator Installer"ı indirmeniz gerekiyor

İnen dosyayı zip'ten çıkarıp kurulumu başlatacaksınız, aşağıdaki seçeneği kurmanız gerekiyor:

ASUS'un anlatımı bu şekilde umarım işe yarar.
Merhaba, konuyu ilk mesajdan itibaren bir gözden geçirmenizi öneririm özellikle ilk 7-8 sayfa neredeyse tamamen ekran hakkında yapılan yorumları içeriyor.

gerçekten çok teşşekür ederim valla teknik destek gibi insanlarsınız helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…