ASUS ROG STRIX G513QM-HN081 alınır mı?

ürün elime bugün ulaştı malzeme kalitesi çok güzel aynı zamanda ssd hızı da muhteşem sadece oyunlarda ekran kartı 100% çalışmıyor mux switch den dolayı sanırsam aynı şekilde monitör e taktığımda da aynı şeyi yaşadım zamanla çözeceğimi düşünüyorum ekranıda acayip soluk denilemez ama gayet kullanışlı bi ürün

Monitöre takıldığında full ekran kartından çalışması gerekmiyor mu? MUX'çı arkadaşlar fikir verebilir mi?

Monitöre takıldığında full ekran kartından çalışması gerekmiyor mu? MUX'çı arkadaşlar fikir verebilir mi?
bende öyle biliyordum ama aldığım fps in aynısını aldım 60% da geçmiyor ama 80 derecenin üstüne çıktığınıda görmedim fan seside hiç rahatsız edici değil

bende öyle biliyordum ama aldığım fps in aynısını aldım 60% da geçmiyor ama 80 derecenin üstüne çıktığınıda görmedim fan seside hiç rahatsız edici değil
@Xeuth şöyle bir tespit yapmıştı 2-3 sayfa önce:

Siz de ben yazdıktan sonra armoury crate kurdunuz, driver'ları ayrıca güncellemekte fayda olabilir. Sonuçları yazın lütfen değişirse.

Siz yine de Armoury Crate uygulamasından iGPU’yu kapalı konuma getirip bir de öyle deneyebilir misiniz?
Hocam bildiğim kadarıyla oyun performansı olarak ve termal değerler olarak 5800H’ın gerisinde kalıyor ama inceleme videolarına detaylıca bakmanızı öneririm.

İGPU rtx ekran kartını kapatmıyormu ben mi yanlış biliyorum ama deniyicem

Hocam ben size direkt video ekliyeyim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ekranda bende kararsız kaldım yoksa bu fiyata göre çok iyi bilgisayar. Legion çıktığında çok fiyat farkı olmazsa Legion da güzel alternatif. Sence ne zamana çıkar Legion 7
Hocalarım şimdi ASUS Türkiye Teknik servis ile görüştüm. Ekran paneli parasını dahi ödesek ne yazık ki değişmiyor... Daha önceki ASUS X550JX cihazımın paneli değiştirilebiliyordu, ancak bu seride sadece SSD ve RAM güncellenebiliyormuş. Bence bizim teknik servisin bu konuda yetkinliği yok diyorum... Neyse alacak arkadaşlara bilgilendirme yapmış olayım.

Bu arada video gecikti kusura bakmayın, işlerim çıktı videoyu çekemedim ne yazık ki. Ama bugün işlerimi ayarlamaya çalışıp videoyu yüklemeye çalışacağım.

iGPU RTX ekran kartını kapatmıyor mu ben mi yanlış biliyorum ama deneyeceğim

Hocam o menüye girdiğiniz 3 farklı modun ne işe yaradığı yazıyor zaten, iGPU aktifken laptop yük altında değilse RTX ekran kartını kullanmaz.

Hocam sizi de çok yoruyoruz ama cihazın RAM'iyle uyumlu şekilde çalışabilecek RAM yükseltmesi hakkında da bilgi verebilir misiniz?

Örneğin şu modeli tercih etsek uyum problemi oluşur mu sizce? Ve çift kanal olacak şekilde kullanabilir miyiz?

Ayrıca bir sorum daha olacak, CPU-Z uygulamasında SPD sekmesine geldiğimde iki RAM slotu da boş görünüyor, ama Memory sekmesine geldiğimde RAM'in bilgilerine ulaşabiliyorum. Bunun sebebi ne olabilir?

Paneli değiştirsek full den solukluk falan gidiyomu yani başka panel mi koyuyolar. Bu Asus ROG strix de yapmıyorlarmi ve fiyatı ne kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…