E ExCook1 Decapat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #701 Hocam laptopu 1 seneye yakındır kullanıyorum ilk alanlardan biriyim soğutması muadillerine göre daha iyi ben 85 derece gördüm en çok çoğu işlemci 90'nın üstüne çıkıyor soğutmasına kötü demek cihaza ayıp olur.
Hocam laptopu 1 seneye yakındır kullanıyorum ilk alanlardan biriyim soğutması muadillerine göre daha iyi ben 85 derece gördüm en çok çoğu işlemci 90'nın üstüne çıkıyor soğutmasına kötü demek cihaza ayıp olur.
M mrte99 Decapat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #702 ExCook1 dedi: Hocam ekran kartı ısınıyorsa Armoury Crate ayarlarından fanı fulleyin Turbo'da fan ortalama 3000 RPM'le çalışıyor ve ısınmasına rağmen arttırdığını görmedim fanı fullerseniz 6400 RPM'da çalışabiliyor. Genişletmek için tıkla... hocam bu ayarı elle yaptığımız zaman mhz ayarı fala çıkıyor ben bir türlü yapamadım yardımcı olabilir misin
ExCook1 dedi: Hocam ekran kartı ısınıyorsa Armoury Crate ayarlarından fanı fulleyin Turbo'da fan ortalama 3000 RPM'le çalışıyor ve ısınmasına rağmen arttırdığını görmedim fanı fullerseniz 6400 RPM'da çalışabiliyor. Genişletmek için tıkla... hocam bu ayarı elle yaptığımız zaman mhz ayarı fala çıkıyor ben bir türlü yapamadım yardımcı olabilir misin