ASUS ROG STRIX G513RM-HQ163 laptopun işlemcisinin 93 dereceye çıkması normal mi?

Turbo modudur hocam kesin. Performans modun da 93 dereceleri görüyor laptop.
Bende aynı cihazın siparişini verdim ikilemde kaldım şuan. Bu cihaz sıvı metal macun var soğutma çözümü bir çok modele göre de iyi normalde. 93 dereceler bilemedim 85 olsa neyse de umarım farklı bir durumdur yoksa açmadan geri yollarım cihazı. Kullanan başka arkadaşlar varsa bilgi verirse çok iyi olur.

Hocam Turbo modda Max 87 gördüm. Performans modunu tavsiye etmiyorum. Oyun oynarken Turbo modu şart.

Hocam Turbo modda Max 87 gördüm. Performans modunu tavsiye etmiyorum. Oyun oynarken Turbo modu şart.
Teşekküre ederim hocam. Peki stres testinde de turbo modda denediniz mi? Denediyseniz işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları ortalama ve en yüksek kaçlara çıktı ? Tekrardan teşekkürler.

93 dereceyi görüyor streste hocam. Ama sorun çıkacağını zannetmiyorum yeni teknoloji cihazlar ısıya dayanıklı yapılıyor. Keza bu ısınmanın temeli zaten Ryzen 6800h kendisi çok ısınan bir model.

93 dereceyi görüyor streste hocam. Ama sorun çıkacağını zannetmiyorum yeni teknoloji cihazlar ısıya dayanıklı yapılıyor. Keza bu ısınmanın temeli zaten Ryzen 6800h kendisi çok ısınan bir model.
Ozaman sizin cihazda oyunlarda turbo fan ayarında ortalama 85 maksimum 87 dereceyken stres testinde de maksimum 93 derece diyorsunuz doğru anladım dimi? Ağır grafik isteyen oyunlarda turbo modda ortalama 85lerde takılıyorsa iyidir hadi stres testi neyse orda dibine kadar zorluyo cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…