3070 130w, ama mux switch yok. 300hz ekran eksikliğini hissettirir.Merhabalar, sürekli hareket halinde iş okul ile meşgulum. Masaüstüm var ve laptop almam gerekiyor.
Bu laptopun özellikleri beni gerçekten cezbetti ancak GPU'nun kaç voltaj oldugu hakkında bir bilgi bulamadım.
İçinde RTX 3070 bulunuyor ancak voltajı hakkında bilgi yok veya ben bulamadım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Hocam suan kullandıgım ekran 60hz monster tulpar t7 v3.1 kısacası o tarz bir şeyı daha once yaşadıgımı dusunmuyorum laptop kısmında. Sizce benı etkıler mı etkılerse çok mu etkıler yani tam olarak ne işe yarıyor?3070 130w, ama mux switch yok. 300hz ekran eksikliğini hissettirir.
MSI GP66 Leopar ile arasında kaldım. Leopar da 512GB ssd var ama ve ram daha dusuk3070 130w, ama mux switch yok. 300hz ekran eksikliğini hissettirir.
Hocam şu an kullandıgım ekran 60Hz Monster Tulpar T7 v3.1 kısacası o tarz bir şeyı daha once yaşadıgımı dusunmuyorum laptop kısmında. Sizce benı etkıler mı etkılerse çok mu etkıler yani tam olarak ne işe yarıyor?
MSI GP66 Leopar ile arasında kaldım. Leopar da 512 GB SSD var ama ve RAM daha dusuk
Hocam gp66 ya sonradan SSD takviyesi yapabiliyor muyuz? Yoksa garanti kapsamından çıkar mı?60Hz'de gerekmez hocam, 144Hz'de dahi gerekmiyor. Ama 300Hz laptop alıp CS:GO'da dahi 3070le 300FPS alamamak üzer hocam. GP66'da MUX var onu tercih edebilirsiniz, hem de 140W.
Hocam GP66 ya sonradan SSD takviyesi yapabiliyor muyuz? Yoksa garanti kapsamından çıkar mı?
Ayrıca CS:GO degil de daha çok offline story oyunlar ve Valorant, League of Legends oynayacağım oynarsam sizce MSI tercih etmem mı gerek veya
Tulpar T7 V21.8 17,3" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T7 V21.8 17,3" Gaming Laptop, Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemcisi ve Nvidia RTX3070 ekran kartıyla asla yenilmez bir canavara dönüşüyor!www.monsternotebook.com.tr Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!www.monsternotebook.com.tr
Bunları mı tercıh etmelıyım? Sizin tercihleriniz ne olurdu benım için çok onemli ^^
Hocam sizin discord adresiniz felan var mı size danışarak bir laptop almak istiyorum mümkün ise?V21.6 tercih ederim hocam, GP66'dan MUX ve 140W ROG'dan 17 incini almış. Soğutma olarak da harika bir model.
Hocam 21.6'dı 3060 var 3070 olan bır model hakkında yorumunuzu alabılır mıyım?
21.6 3070 modelı stokta gorunmuyor şu an
Hocam sizin Discord adresiniz falan var mı size danışarak bir laptop almak istiyorum mümkün ise?
Hocam ozaman gp66 yerine 21.8 tercihinde bulunuyorum? Gp66 SSD 512 GB ve bana kesinlikle yetmez. Ancak birkaç videoda iade edenlerin gördüm. Msi kalitesinde beni memnun eder mi? Oyunlarda gp66 dan geri kalır bir yanı yoktur herhalde. Bu son sorumdu cevabınıza göre nihai kararı yüce tonos ile birlikte alıyorum.Pardon hocam Auto-correct kurbanı oldumV21.8i kastetmiştim. Buradan konuşabiliriz.
3070 130W, ama MUX Switch yok. 300Hz ekran eksikliğini hissettirir.
Hocam o zaman GP66 yerine 21.8 tercihinde bulunuyorum? GP66 SSD 512 GB ve bana kesinlikle yetmez. Ancak birkaç videoda iade edenlerin gördüm. MSI kalitesinde beni memnun eder mi? Oyunlarda GP66'dan geri kalır bir yanı yoktur herhalde. Bu son sorumdu cevabınıza göre nihai kararı yüce tonos ile birlikte alıyorum.