Haklısınız.
Bugün öğrendim. Yurt dışı alacağınız bilgisayar bölgesel değil de global garantili olmasına dikkat edin. Bölgesel olursa Türkiye de garanti geçmiyor.
Arkadaşlar hepinize tekrar selamlar, kararımı en yakın zamanda laptop almak yönünde değiştirdim. Detayları yakında paylaşırım . Sadece en yakın stok yenilenmesinde gözden kaçırma ihtimaline karşı beni herhangi bir konuda etiketleyebilir misiniz?
Arkadaşlar hepinize tekrar selamlar, kararımı en yakın zamanda laptop almak yönünde değiştirdim. Detayları yakında paylaşırım . Sadece en yakın stok yenilenmesinde gözden kaçırma ihtimaline karşı beni herhangi bir konuda etiketleyebilir misiniz?
Dün çok kararsız kaldım. Öyle sepette beklettim Asus g17 yi. Gece saat 2 gibiydi sanırım Tam kendimi ikna ettim ve kartın limiti yetmediği için ilk kartı girdim sonra ikinci kartı girdim hata oluştu mesajı verdi. Alamadım... Alana hayırlı olsun. Vardır her işte bir hayır.
Haftasonu bekleyin Legion 5 Pro modeli var 16.1 inç model hocam. Yani 17 inç değil ama en azından 15.6 inç de değil. Donanım olarak gayet güzel bence aradaki farkı kapatır.
Haftasonu bekleyin Legion 5 Pro modeli var 16.1 inç model hocam. Yani 17 inç değil ama en azından 15.6 inç de değil. Donanım olarak gayet güzel bence aradaki farkı kapatır.