ASUS ROG STRIX G713QR-K4093 alınır mı?

Harikasınız hocam Cidden cumhurbaşkanına yakışır bir yazı. Çok teşekkür ederim yapıyorum şu an tek tek.

Rog strix scar 17 ve G17 baya konuşuldu.Senin görüşün nedir bu son seri cihazlarda ?
Hocam açıkçası soğutma ve tasarım konusunda 2020 serisine göre bu yıl çook şey öğrenmişler. Yani özellikle soğutma kısmında şu anda rakipsiz bir marka hocam (AMD kısmında hocam). Yani en serin çalışan cihazı tasarlamışlar hayran kaldım. Tek eksiği MUX Switch... Bu da olsaydı bence ROG piyasayı ele geçirirdi. Alan herkes sıcaklıklardan çok memnun. Tasarım geçen seneye göre çok daha gelişmiş; geçen sene bilgisayar sadece "ben bir canavarım, bir oyuncu bilgisayarıyım" diyordu, şimdi ise "ben bir canavarım, ben bir oyuncu bilgisayarım, ama aynı zamanda bir iş bilgisayarına yaraşır şekilde de preimıum tasarıma sahibim, al beni nereye koyarsan koy kolay kolay sırıtmam" diyor bende hocam. Ben bu seneki tasarımı oldukça beğendim şahsen. Mesela @ertunc23 hocam deneyimini yazmış bizler için bakınız isterseniz:
Yani bence ASUS ROG bu sene olmuş hocam. MUX eksikliğine rağmen diğer avantajları için alınır hocam. Benim puanım: 10/9.
Harikasınız hocam Cidden cumhurbaşkanına yakışır bir yazı. Çok teşekkür ederim yapıyorum şu an tek tek.
Elimizden geldiğince her zaman hizmetteyiz hocam . Aklınıza takılan bir konu olur ise yine etiket atarsanız vakit buldukça oradayım. İyi forumlar, saygılar.

Herkes Mux switch e takmış kafayı.Bunun sebebini de anlamıyorum.Sadece rekabetçi oyunlarda kullanılır.

Herkes Mux switch'e takmış kafayı. Bunun sebebini de anlamıyorum. Sadece rekabetçi oyunlarda kullanılır.
Herkese söylüyorum eğer AAA oyun oynayacaksanız bu kadar kafaya takmaya gerek yok ama A kalite oynayacaksanız o zaman size bir MUX lazım . Denklem bu kadar basit hocam. Tabii MUX olsa hep çok daha iyi olur ama MUX yok diye AAA oyunlarda bu cihazı elemek biraz saçma geliyor. Seneye ben ASUS'da bir MUX bekliyorum özellikle hem İntel hem de AMD kısmında. Seneye çok fena bir kapışma bizi bekleyecek: 12.nesil İntel ile 6.nesil AMD karşı karşıya olacaklar... Bakalım neler olacak.

@xbea peki hocam oyuna girerken benim 5 yıllık eski laptopumda güç seçenekleri kısmından yüksek performansı seçer öyle girerdim. Bunda öyle bir ayar yapmaya gerek var mı? Oyuna girerken kendi performans moduna geçer mi? Bir de şarjda kullanacağım genelde. Bunun için ayrı bir ayar yapmalı mıyım?

@xbea peki hocam oyuna girerken benim 5 yıllık eski laptopumda güç seçenekleri kısmından yüksek performansı seçer öyle girerdim. Bunda öyle bir ayar yapmaya gerek var mı?
Gerek yok hocam kendi otomatik geçiyor.
Oyuna girerken kendi performans moduna geçer mi?
Geçiyor hocam sıkıntı olmuyor.
Bir de şarjda kullanacağım genelde. Bunun için ayrı bir ayar yapmalı mıyım?
MyASUS yazılımından özelleştirme bölümüne tıklayıp şarj modunu "uzun pil ömrü moduna" alın hocam. Bu sayede %60 şarj olacak ve geçmeyecek. Bunun dışında eğer hafif dışarıda takılacaksanız %80 şarj eden dengeli moda alın, eğer uzun bir süre dışarıda olacaksanız tam kapasite moduna alın hocam.

Ben vatan bilgisayardan aldım.İndirim yapmışlardı perşembe günü.Genelde freedos almıyorum.Buradaki windows lu geldi.
HepsiBurada'da 21000TL'ydi indirim. Vatan'da ne kadara satıldı?
- Herhangi bir sorun LCD bleeding vs. yok değil mi?

Emeğinize sağlık detaylı açıklamışsınız. Benim sormak istediğim bilgisayarın kutusundan yazılım usb si çıkmıyor mu acaba? Monster usb ile çok basit bir şekilde kurabiliyordu da.

Emeğinize sağlık detaylı açıklamışsınız. Benim sormak istediğim bilgisayarın kutusundan yazılım usb si çıkmıyor mu acaba? Monster usb ile çok basit bir şekilde kurabiliyordu da.
Maalesef hocam onu ben de aradım ama yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…