gentle boy Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 FPS modu hariç diğer modlar çok cansız. Ben mi ayarını bozdum genel olarak mı böyle? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
FPS modu hariç diğer modlar çok cansız. Ben mi ayarını bozdum genel olarak mı böyle? Yardımcı olursanız sevinirim.
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 3 Temmuz 2024 #2 gentle boy dedi: FPS modu hariç diğer modlar çok cansız. Ben mi ayarını bozdum genel olarak mı böyle? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki böyle bir özellik yok.
gentle boy dedi: FPS modu hariç diğer modlar çok cansız. Ben mi ayarını bozdum genel olarak mı böyle? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki böyle bir özellik yok.
gentle boy Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 PC'ye geçtiğim zaman SS atayım. gentle boy dedi: PC'ye geçtiğim zaman SS atayım. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri GameVisual.png 551,5 KB · Görüntüleme: 119 Son düzenleme: 3 Temmuz 2024
PC'ye geçtiğim zaman SS atayım. gentle boy dedi: PC'ye geçtiğim zaman SS atayım. Genişletmek için tıkla...
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 3 Temmuz 2024 #4 gentle boy dedi: PC'ye geçtiğim zaman SS atayım. Genişletmek için tıkla... Renk sıcaklığı kısmına bakın.
gentle boy dedi: PC'ye geçtiğim zaman SS atayım. Genişletmek için tıkla... Renk sıcaklığı kısmına bakın.
gentle boy Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Renk sıcaklığı kısmına bakın. Genişletmek için tıkla... Denesem de olmuyor. Sadece fps modu canlı diğerleri çok cansız renk sıcaklığını ayarlasamda
PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Renk sıcaklığı kısmına bakın. Genişletmek için tıkla... Denesem de olmuyor. Sadece fps modu canlı diğerleri çok cansız renk sıcaklığını ayarlasamda