Ben kulaklıktan memnunum, sorduğumda bazı arkadaşlar çabuk kırılabiliyor demişti ama benimki hala sağlam. Kopmaları ben sadece telefonla kullanırken yaşıyorum o da elim sürekli kablosuz kullanma parçasının adı neyse ona çarptığı için oluyor. Bence gayet güzel bir kulaklık ama kulaklıklar hakkında çok tecrübem olmadığı için karşılaştırma yapamam. Belki çok iyi değildir, belki daha iyileri vardır ben bilmiyorumdur ama ben kullandığım kadarıyla iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Dışı sert pilastik ve mat siyah parmak izi çok kalıyor ama seni rahatsız eder mi bilmiyorum. Kendi taşıma kutusuyla geliyor. İstersen kablolu da kullanabiliyorsun. Mikrofon olarak Discord'dan arkadaşlarla konuşurken kulaklığın kendi içindeki mikrofonun daha iyi olduğunu söylediler o yüzden ben çıkarılabilir mikrofonu kullanmıyorum. Aklıma gelenler bunlar senin aklına başka bir soru gelirse sorabilirsin, elimden geldiğinceye kadar yardımcı olmaya çalışırım. Bence gayet güzel bir kulaklık ben öneririm ama sonuç olarak senin kararın.