Zhao Rodhe Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 Benim pandemi döneminde aldığım yoldaş kulaklığın miladı doldu. Hazır bayram indirimi varken bir kulaklık alacağım. Bir sitede çok iyi bir indirim gördüm onu sormak istedim. ASUS ROG STRIX GO 2.4 kulaklık bu iyi midir alınır mı? Ne diyorsunuz.
Benim pandemi döneminde aldığım yoldaş kulaklığın miladı doldu. Hazır bayram indirimi varken bir kulaklık alacağım. Bir sitede çok iyi bir indirim gördüm onu sormak istedim. ASUS ROG STRIX GO 2.4 kulaklık bu iyi midir alınır mı? Ne diyorsunuz.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 8 Nisan 2024 #2 Kablosuz şart ise tek çaren o zaten bu fiyat bandında.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 8 Nisan 2024 #3 2000'TL'ye bence alınır. Baya ucuza geliyor.
Zhao Rodhe Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 517298 dedi: Kablosuz şart ise tek çaren o zaten bu fiyat bandında. Genişletmek için tıkla... Bir de öylesini deneyeyim dedim hep kablolu kullandım farkı neymiş merak ediyorum. DMN dedi: 2000'TL'ye bence alınır. Bayağı ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Bir eksisi yoksa hemen şu an bile alabilirim. Mikrofon boğuk sesler değişik geliyor diye burada birkaç konu okudum güvenemedim açıkçası kullanan varsa aydınlatsın reisler.
517298 dedi: Kablosuz şart ise tek çaren o zaten bu fiyat bandında. Genişletmek için tıkla... Bir de öylesini deneyeyim dedim hep kablolu kullandım farkı neymiş merak ediyorum. DMN dedi: 2000'TL'ye bence alınır. Bayağı ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Bir eksisi yoksa hemen şu an bile alabilirim. Mikrofon boğuk sesler değişik geliyor diye burada birkaç konu okudum güvenemedim açıkçası kullanan varsa aydınlatsın reisler.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 8 Nisan 2024 #5 Zhao Rodhe dedi: Bir de öylesini deneyeyim dedim hep kablolu kullandım farkı neymiş merak ediyorum. Bir eksisi yoksa hemen şu an bile alabilirim. Mikrofon boğuk sesler değişik geliyor diye burada birkaç konu okudum güvenemedim açıkçası kullanan varsa aydınlatsın reisler. Genişletmek için tıkla... Mikrofon için evet çok da iyi bir mikrofonu yok ama ses kalitesi iyi.
Zhao Rodhe dedi: Bir de öylesini deneyeyim dedim hep kablolu kullandım farkı neymiş merak ediyorum. Bir eksisi yoksa hemen şu an bile alabilirim. Mikrofon boğuk sesler değişik geliyor diye burada birkaç konu okudum güvenemedim açıkçası kullanan varsa aydınlatsın reisler. Genişletmek için tıkla... Mikrofon için evet çok da iyi bir mikrofonu yok ama ses kalitesi iyi.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 8 Nisan 2024 #6 Zhao Rodhe dedi: Bir de öylesini deneyeyim dedim hep kablolu kullandım farkı neymiş merak ediyorum. Bir eksisi yoksa hemen şu an bile alabilirim. Mikrofon boğuk sesler değişik geliyor diye burada birkaç konu okudum güvenemedim açıkçası kullanan varsa aydınlatsın reisler. Genişletmek için tıkla... Kablosuz şart ise almalısın hemen. Aldığında bir inceleme bekleriz, pek objektif incelemesi yok bu cihazın.
Zhao Rodhe dedi: Bir de öylesini deneyeyim dedim hep kablolu kullandım farkı neymiş merak ediyorum. Bir eksisi yoksa hemen şu an bile alabilirim. Mikrofon boğuk sesler değişik geliyor diye burada birkaç konu okudum güvenemedim açıkçası kullanan varsa aydınlatsın reisler. Genişletmek için tıkla... Kablosuz şart ise almalısın hemen. Aldığında bir inceleme bekleriz, pek objektif incelemesi yok bu cihazın.