ASUS ROG STRIX GO 2.4 alınır mı?

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  
İtopya'da sepette 3000TL 2 yıldır Rampage Fury X kullanıyorum. Bugün sol taraftan ses gidip gelmeye başladı. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

İtopya'da sepette 3000TL 2 yıldır Rampage Fury X kullanıyorum. Bugün sol taraftan ses gidip gelmeye başladı. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
İtopya'da 2000TL ye düşünce şuan kullandığım Cloud 2 Wireless'ın yedeği olsun diye aldım. Ancak sesler Cloud 2'ye göre daha boğuk geldiğini deneyimledim. Tabii ki Ekolayzır ayarlarıyla oynayıp çok daha iyi seviyeye getirebiliyormuşsun. 1 Kere taktım kutusuna geri koydum. Benim düşüncem ROG kalitesini pek taşıyamıyor. Ancak 2000TL ye kablosuz kulaklık gerçekten F/P diyebilirim. Gidip abuk sabuk marka alacağına bunu tercih ederdim.

Elimdeki Rog Strix 2.4 Go'yu satmayı düşünüyorum Cloud 3 Wireless'e geçmeyi düşünüyorum ilgilenirsen.

Hocam kablosuzdamı boğuk geliyordu yoksa kabloludamı.

Kablosuz denedim sadece. Büyük ihtimal uygulamasından ayar yaparak çok daha temiz bir ses alınabilir. Hiç uğraşmadım

Hocam vallahi o ayar işlerinden hiç anlamam ses artsın diye bir ara hepsini en yükseğe çekiyordum o kadar.

2 yıldırda kablosuz olarak Fury X kullandığım için kablolu alasım hiç yok kulaklık kafamdayken evde dolaşabilıyorum çıkarmadan çok rahat geliyor ve böyle alıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…