İtopya'da 2000TL ye düşünce şuan kullandığım Cloud 2 Wireless'ın yedeği olsun diye aldım. Ancak sesler Cloud 2'ye göre daha boğuk geldiğini deneyimledim. Tabii ki Ekolayzır ayarlarıyla oynayıp çok daha iyi seviyeye getirebiliyormuşsun. 1 Kere taktım kutusuna geri koydum. Benim düşüncem ROG kalitesini pek taşıyamıyor. Ancak 2000TL ye kablosuz kulaklık gerçekten F/P diyebilirim. Gidip abuk sabuk marka alacağına bunu tercih ederdim.İtopya'da sepette 3000TL 2 yıldır Rampage Fury X kullanıyorum. Bugün sol taraftan ses gidip gelmeye başladı. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
İtopya'da 2000TL'ye düşünce şu an kullandığım Cloud 2 Wireless'ın yedeği olsun diye aldım. Ancak sesler Cloud 2'ye göre daha boğuk geldiğini deneyimledim. Tabii ki ekolayzır ayarlarıyla oynayıp çok daha iyi seviyeye getirebiliyormuşsun. 1 kere taktım kutusuna geri koydum. Benim düşüncem ROG kalitesini pek taşıyamıyor. Ancak 2000TL'ye kablosuz kulaklık gerçekten F/P diyebilirim. Gidip abuk sabuk marka alacağına bunu tercih ederdim.
Elimdeki ROG STRIX 2.4 GO'yu satmayı düşünüyorum Cloud 3 Wireless'e geçmeyi düşünüyorum ilgilenirsen.
Kablosuz denedim sadece. Büyük ihtimal uygulamasından ayar yaparak çok daha temiz bir ses alınabilir. Hiç uğraşmadımHocam kablosuzdamı boğuk geliyordu yoksa kabloludamı.
Kablosuz denedim sadece. Büyük ihtimal uygulamasından ayar yaparak çok daha temiz bir ses alınabilir. Hiç uğraşmadım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.