ASUS ROG STRIX GO 2.4 vs Razer Barracuda X 2022

Bütçe
4000

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Selam arkadaşlar. 4000 TL limitle kablosuz kulaklık arayışındayım. Ses kasmalık bir durumum yok, müzik ve hikayeli oyunlarda sesi iyi olsun. Mikrofonu da net olsun yeterli. Bu iki modeli buldum, sizce hangisi? Farklı önerileriniz varsa iletebilirsiniz.

Selam arkadaşlar. 4000 TL limitle kablosuz kulaklık arayışındayım. Ses kasmalık bir durumum yok, müzik ve hikayeli oyunlarda sesi iyi olsun. Mikrofonu da net olsun yeterli. Bu iki modeli buldum, sizce hangisi? Farklı önerileriniz varsa iletebilirsiniz.

ASUS ROG STRIX GO 2.4 kullanıyorum diğer kulaklığı bilmiyorum o yüzden hangisi daha iyi bilemem ama ROG kaliteli ve rahat kullanımı var hem kendinde hem de ayrıyeten takılan mikrofonu var ses hem net hem de rahat oluyor ses kalitesi de bence yeterli ben 6 aydan fazladır kullanıyorum ancak 2 yıl sonra pedler aşınıyormuş diyorlar bende olmadı olur mu bilmem tek sorunu da o sanırım.

barracuda olanı kullanıyorum x olan değil normal barracuda aşırı memnunum. x olanı nasıl bilmiyorum
Hocam X'in 2022 versiyonuna iyi diyorlar. Geçenlerde bir arkadaşım aldı memnun kalmış. Ama farklı seçeneklere de bakınırken İtopya'da ROG Strix'i gördüm 3800 TL'ye. Kafam karıştı biraz.

ASUS ROG STRIX GO 2.4 kullanıyorum diğer kulaklığı bilmiyorum o yüzden hangisi daha iyi bilemem ama ROG kaliteli ve rahat kullanımı var hem kendinde hem de ayrıyeten takılan mikrafonu var ses hem net hem de rahat oluyor ses kalitesi de bence yeterli ben 6 aydan frazladır kullanıyorum ancak 2 yıl sonra pedler aşınıyormuş diyorlar tek sorun o sanırım.
Hocam çekimi nasıl? Farklı odalardan çekiyor mu?

Hocam X'in 2022 versiyonuna iyi diyorlar. Geçenlerde bir arkadaşım aldı memnun kalmış. Ama farklı seçeneklere de bakınırken İtopya'da ROG STRIX'i gördüm 3800 TL'ye. Kafam karıştı biraz.

Hocam çekimi nasıl? Farklı odalardan çekiyor mu?

Çekimi iyi ben alt kata gittiğimde ya da 4metre + 2 duvar öteye geçince kopmalar başlıyor Bluetooth'dan daha iyi çekti.

Çekimi iyi ben alt kata gittiğimde ya da 4metre + 2 duvar öteye geçince kopmalar başlıyor.
Yani evde gezeceğim yok tabii, yan odaya falan gittiğimde çekmesi yeter. Barracuda X'in kulak pedlerinin kumaş olması iyi ama genel malzeme kalitesi hangisinin daha iyi bilemedim pek. ASUS olan da cazip geliyor mouse'um da ROG. Farklı driverlarla uğraşmamış olurum.

Yani evde gezeceğim yok tabii, yan odaya falan gittiğimde çekmesi yeter. Barracuda X'in kulak pedlerinin kumaş olması iyi ama genel malzeme kalitesi hangisinin daha iyi bilemedim pek. ASUS olan da cazip geliyor farem de ROG. Farklı driverlarla uğraşmamış olurum.

Ben tualete filan giderken çıkartmıyorum kablosuzun almamın amaçları da bunlardı müzk filan dinlerken rahat rahat gezebilmek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı