Fushiguro Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Kablosuz oyuncu kulaklığı arıyordum, bu modele denk geldim. Önerir misiniz? Bütçe maksimum 3K. ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'da www.itopya.com
Kablosuz oyuncu kulaklığı arıyordum, bu modele denk geldim. Önerir misiniz? Bütçe maksimum 3K. ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'da www.itopya.com
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 30 Temmuz 2024 #2 Fushiguro dedi: Kablosuz oyuncu kulaklığı arıyordum, bu modele denk geldim. Önerir misiniz? Bütçe maksimum 3K. ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Mikrofonu okadar iyi değil ses kalitesi ise ortalama.
Fushiguro dedi: Kablosuz oyuncu kulaklığı arıyordum, bu modele denk geldim. Önerir misiniz? Bütçe maksimum 3K. ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Mikrofonu okadar iyi değil ses kalitesi ise ortalama.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 Ben kullanıyorum bundan ucuza almıştım ama bence ergonomik ve rahat değil kulak acıtıyor bir süre sonra malzeme kalitesi de pek sağlam gözükmüyor ama bu bütçede neler var onlarla karşılaştırmak lazım.
Ben kullanıyorum bundan ucuza almıştım ama bence ergonomik ve rahat değil kulak acıtıyor bir süre sonra malzeme kalitesi de pek sağlam gözükmüyor ama bu bütçede neler var onlarla karşılaştırmak lazım.