ASUS ROG Strix GTX 1080 OC Edition vs Gigabyte AORUS GTX 1080

msk7777

Hectopat
Yer
Bolu-İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba. Gigabyte GTX 1080 Coil Whine Sorunu açtığım konudaki sorundan ötürü ithalatçı firma ürünümü iade almayı kabul etti ve tarafıma para iadesi yapacak. İade yapıldıktan sonra yeni ve farklı bir ekran kartı almayı planlıyorum. ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 OC Edition yada Gigabyte AORUS GeForce GTX 1080 almayı düşünüyorum. ASUS ortalama 200TL daha pahalı ancak Gigabyte'tan biraz çekinmeye başladım. Acaba ASUS kalite ve memnuniyet açısından daha mı iyidir? 200TL farka rağmen ASUS alırsam daha memnun kalır mıyım bunun için size danışmak istedim. Ürün linkleri aşağıda. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı GPU'yu kullandıkları için, Marka takıntınız yoksa Gigabyte modelini alın.

Aynı GPU'yu kullandıkları için, Marka takıntınız yoksa Gigabyte modelini alın.
Hangisini alırsan benzer performans alırsın. Ama ben Gigabyte'dan soğudum bu son olayla dersen Asus alabilirsin.
Marka takıntım hiç yoktu bu konuda ancak ister istemez Gigabyte ile yaşadığım bu choil whine sorunu ile biraz Gigabyte'tan çekinmeye başladım. Serviside üstelik choil whine sorununu kabul edilebilir olarak görüyor. Bu modelde tekrar karşılaşır mıyım bu sorunla diye çekiniyorum.

Dostum bende de Gigabyte'nin ekran kartı mevcut ve Coil whine sorunu yaşamadım. Bu sıkıntı zaten her firmada olabilecek bir sıkıntı sonuçta ekran kartı el ile toplanıp yapılmıyor seri üretimi olan bir şey fabrika hatası olarak da görebilirsin tabi ki bunu. Benim bir arkadaşım asus servisinden çok çektiğini söylemişti, ama yine de sen bilirsin. Aklın da coil whine ile ilgili düşünce olmasın. Hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa onu al

Asus’un aynı kartını kullanmaktayım. Oldukça sessiz. Lakin gel gelelim coil whine var. Ama o kadar çok sesli çalışmıyor.

O zaman sansimi yine Gigabyte'tan yana kullanayim ben. Umarim bu kez denk sansim yaver giderde bir sorun yasamam. Cevaplariniz icin hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…