ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti OC hakkında ne düşünüyorsunuz?

713666

Centipat
Bugün denk geldim 11GB bir efsane bu ekran kartı fiyatı ne kadar bilmiyorum ama sizce F/P sistem için kullanilabilir mi? 3080 ile yarışıyor DLSS harici zaten FSR3 geldi sizce alinabilir mi bu kart?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün denk geldim 11GB bir efsane bu ekran kartı fiyatı ne kadar bilmiyorum ama sizce F/P sistem için kullanilabilir mi? 3080 ile yarışıyor DLSS harici zaten FSR3 geldi sizce alinabilir mi bu kart?

Eki Görüntüle 1973461

Ne kadar NVIDIA hayranı olsam da AMD NVIDIA kartlara destek vererek kullanıcılarına önem verdiği için AMD çok güzel bir politika yürütüyor.

Ne kadar NVIDIA hayranı olsam da AMD NVIDIA kartlara destek vererek kullanıcılarına önem verdiği için AMD çok güzel bir politika yürütüyor.
Amd her anlamda iyi noktada hocam bende amd kullanıyorum, eğer amd batırmazsa hayatım boyunca hem sistem hemde mobilde amd ryzen kullanırım.

AMD her anlamda iyi noktada hocam bende AMD kullanıyorum, eğer AMD batırmazsa hayatım boyunca hem sistem hem de mobilde AMD Ryzen kullanırım.

AMD'nin politikası güzel dedim hocam yoksa NVIDIA modelden modele AMD'nin çoğu kartını ikiye böler NVIDIA yazılım konusunda üstünlüğü sağladığı sürece eski kartlara getirdiği FSR3 desteği NVIDIA'dan daha iyi olduğunu göstermiyor.

Zamanının ötesinde bir kart, şu anda RTX 3060 seviyesinde.

Sıfır olarak zaten alınmaz ancak ikinci elde de alınmaz, kaliteli bir güç kaynağı lazım.

2. elde bunun yerine RX 6600 alınabilir.
Doğru ama 1080ti bana saf güç gibi geliyor haz alıyorum o kartı kullanırken gerçekten bir dostumun sisteminde duruyor sanki çalışırken o fanlar damarlarımda akan alyuvarlar gibi akıyordu çok iyi kart hocam almak istedim zaten sistemde toplamak istiyorum 5 bin tl istiyor fazla mı sizce ? Indirim yapar.

Nvidia zaten cok daha iyi ben her anlamda derken yanlış kastetmisim ekran kartında nvidia kimse gecemez ben islemci olarak her anlamda soyelemek istedim.

1080ti benim de aşık olduğum bir kart. O zamana göre müthiş. Ancak şu an alınabilirliği kalmadı, çünkü aynı, hatta daha iyi performansı çok daha düşük güç tüketimi ile sunan güncel kartlar var artık.

3080 seviyesi degil, 3060 seviyesinde. FSR olsa bile, FSR Radeon RX kart ile daha iyi calisir, Intel XeSS gibi. O yuzden mantikli degil ve yasli kurt kart, fazla guc cekiyor.

O karta 5k fazla 6600XT bulursun o fiyata.

Ayrıca en az 600-650 watt PSU lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…