ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti A6G vs MSI GTX 1660 Ti 6G Gaming

TRVP LXRD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu iki kart arasında fiyat farkı az. Aralarında ne gibi farklar var, sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'lar ömür olarak ASUS'un gerisinde kalıyor diye biliyorum ayrıca biri 3 fanlı diğeri 2 ben olsam direkt ASUS'u alırdım.

İkiside sizi üzmez ben olsam ROG STRIX tercih ederdim. Ama indirimleri bekleyin almayın bu fiyata. Bu arada bana kalırsa 1660Ti almayın, 1660 Super alın. 1660 Super ile 1660 Ti arasında çok uçuk bir fark yok. Ufak bir overclock ile hatta 1660Ti'ı bile sollayabilirsiniz kolayca.

Ben Gaming X (Gaming modelin bir üstü.) modeli kullanıyorum. Arada keşke Rog Strix alsaydın diyorum. Soğutması çok daha iyi. Sizde de Rog Strix tavsiye ederim.

Hocam aslına bakarsanız savaş çıkartacak bir soru şöyle bir link bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Selamlar @Recep Baltaş
Bu arada ben vazgeçtim msi dan bir anda bu videoyu izleyince rog alıp tek atın derim. Kart 50 60 en fazla 70 oluyor adamlar işi biliyor.

Ben Gaming X (Gaming modelin bir üstü.) modeli kullanıyorum. Arada keşke Rog Strix alsaydın diyorum. Soğutması çok daha iyi. Sizde de Rog Strix tavsiye ederim.
Teşekkür ederim hocam
Teşekkür ederim hocam

ROG STRIX’in bu yazdığınız modelini kullanıyorum. Gerçi kasa da iyi hava alıyor ama 3 saat aralıksız RDR2 oynarken bile ekran kartı maksimum 53 dereceyi gördü, soğutması o kadar başarılı bir kart. Boşta ise 32-34 derece civarında. MSI da tahminim üzmez ama bu kadar serin çalışacağından şüpheliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…