MSI Gaming X alın. ASUS'un 1600 modellerindeki Strix serisinde VRAM, VRM soğutması yok. Sadece GPU soğuyor ve GPU derecesinin iyi olduğunu görünce de insanlar buna kanıyor.
Asus en kaliteli bellekleri kullanıyor genelde bende Asus Dual RX 580 var Samsung marka bellekleri kullanmış Rog Strixde de Samsung marka bellek kullandığını düşünüyorum Rog Strix onun için 6 sene sorunsuz Gtx 660ti ekran kartınıda kullandım
@enes acu En kaliteli bellekleri kullanmıyor. Öyle bir genelleme yapılmaz. 2 üreticiden alıyor, bunlar Samsung ve Micron. RTX 2070 ROG kartım Micron bellek arızası yüzünden bozuldu ve yerine 2070 Super ROG geldi. Bunda da Micron bellek var. Yani bellek işi şans işi ne gelirse.
Aynı incelemede 8:35’te bu modelin en iyi soğutmaya sahip olan 1660 Ti modeli olduğu da belirtilmiş yalnız. VRM soğutması olmamasına rağmen ROG daha iyi diyor yani inceleyen kişi.
Aynı incelemede 8:35’te bu modelin en iyi soğutmaya sahip olan 1660 Ti modeli olduğu da belirtilmiş yalnız. VRM soğutması olmamasına rağmen ROG daha iyi diyor yani inceleyen kişi.
Evet GPU soğutması olarak en iyi kart ve Gaming X'den %7 daha iyi soğutma olarak. Fakat Gaming X'de VRM soğutması da var. Fark o. Uzun vadede VRM arızası oluşabilir ROG versiyonda.