Alone_Man Kilopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 422 Çözümler 1 5 Nisan 2020 #11 MayCrasH dedi: Bana fotoğraflar içinde ekran kartı arızalı gibi geldi, bu hatayı yaratabilecek başka bir arıza aklıma gelmiyor Genişletmek için tıkla... Şimdi de oyuna giriyorum bir 15 dk yakın oynuyorum, arkasından sinyal yok deyip, fanlar Full Speed dönmeye başlıyor ve hiçbir şey yapamıyorum ancak reset atmakla çözüm bulabiliyorum ve yine aynı sorunu yaşıyorum
MayCrasH dedi: Bana fotoğraflar içinde ekran kartı arızalı gibi geldi, bu hatayı yaratabilecek başka bir arıza aklıma gelmiyor Genişletmek için tıkla... Şimdi de oyuna giriyorum bir 15 dk yakın oynuyorum, arkasından sinyal yok deyip, fanlar Full Speed dönmeye başlıyor ve hiçbir şey yapamıyorum ancak reset atmakla çözüm bulabiliyorum ve yine aynı sorunu yaşıyorum
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #12 Dediklerimi yapıp çekirdek ve bellek frekanslarını düşürdün mü?
Alone_Man Kilopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 422 Çözümler 1 5 Nisan 2020 #13 Evet yine aynı sorun.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #14 Geçici çözüm de çözüm olmadı kart arızalı
Alone_Man Kilopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 422 Çözümler 1 5 Nisan 2020 #15 MayCrasH dedi: Geçici çözüm de çözüm olmadı kart arızalı Genişletmek için tıkla... Anlıyorum zaman ayırıp yardım ettiğin için teşekkür ederim.
MayCrasH dedi: Geçici çözüm de çözüm olmadı kart arızalı Genişletmek için tıkla... Anlıyorum zaman ayırıp yardım ettiğin için teşekkür ederim.