TunaFG Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 147 29 Haziran 2020 #1 ASUS ROG STRIX GTX1050 TI-4G-Gaming - GTX 1050 Ti 4 GB ekran kartı ekran kartım budur. Tam 2 sene önce aldım. Kaç TL'ye satarım?
ASUS ROG STRIX GTX1050 TI-4G-Gaming - GTX 1050 Ti 4 GB ekran kartı ekran kartım budur. Tam 2 sene önce aldım. Kaç TL'ye satarım?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 29 Haziran 2020 #2 Garantisi Türkiye mi yoksa Yurt dışı mı ve durumu nasıl duruyor mu bitti mi, çok büyük etken.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 29 Haziran 2020 #3 Değerinde satmanız zor. Millet hep yüksekten uçuyor. Asus Rog Strix bu serinin en iyisi ama çoğu kişi gelip gömer burada.
Değerinde satmanız zor. Millet hep yüksekten uçuyor. Asus Rog Strix bu serinin en iyisi ama çoğu kişi gelip gömer burada.
ghostkadir33 Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 658 Çözümler 3 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2020 #4 TunaFG dedi: ASUS ROG STRIX GTX1050 TI-4G-Gaming - GTX 1050 Ti 4 GB ekran kartı ekran kartım budur. Tam 2 sene önce aldım. Kaç TL'ye satarım? Genişletmek için tıkla... Ne kadar istiyorsun bir de sadece oyun için mi kullandın?
TunaFG dedi: ASUS ROG STRIX GTX1050 TI-4G-Gaming - GTX 1050 Ti 4 GB ekran kartı ekran kartım budur. Tam 2 sene önce aldım. Kaç TL'ye satarım? Genişletmek için tıkla... Ne kadar istiyorsun bir de sadece oyun için mi kullandın?
TunaFG Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 147 29 Haziran 2020 #5 akiyorm dedi: Garantisi Türkiye mi yoksa yurt dışı mı ve durumu nasıl duruyor mu bitti mi, çok büyük etken. Genişletmek için tıkla... Yok çalışıyor hiçbir sıkıntı yok. ghostkadir33 dedi: Ne kadar istiyorsun bir de sadece oyun için mi kullandın? Genişletmek için tıkla... Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur? ghostkadir33 dedi: Ne kadar istiyorsun bir de sadece oyun için mi kullandın? Genişletmek için tıkla... Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur?
akiyorm dedi: Garantisi Türkiye mi yoksa yurt dışı mı ve durumu nasıl duruyor mu bitti mi, çok büyük etken. Genişletmek için tıkla... Yok çalışıyor hiçbir sıkıntı yok. ghostkadir33 dedi: Ne kadar istiyorsun bir de sadece oyun için mi kullandın? Genişletmek için tıkla... Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur? ghostkadir33 dedi: Ne kadar istiyorsun bir de sadece oyun için mi kullandın? Genişletmek için tıkla... Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 29 Haziran 2020 #6 TunaFG dedi: Yok çalışıyor hiçbir sıkıntı yok. Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur? Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur? Genişletmek için tıkla... Durumdan kastım garantinin durumuydu.
TunaFG dedi: Yok çalışıyor hiçbir sıkıntı yok. Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur? Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur? Genişletmek için tıkla... Durumdan kastım garantinin durumuydu.
ghostkadir33 Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 658 Çözümler 3 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2020 #7 TunaFG dedi: Yok çalışıyor hiçbir sıkıntı yok. Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur? Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur? Genişletmek için tıkla... Tahmini olarak 700-800TL.
TunaFG dedi: Yok çalışıyor hiçbir sıkıntı yok. Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur? Sadece oyun neredeyse, arada bir render yaptım. Ne kadara olur? Genişletmek için tıkla... Tahmini olarak 700-800TL.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 29 Haziran 2020 #8 Kutu görseli var mı? OC modeli mi değil mi bu?
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 29 Haziran 2020 #9 izmirkartali dedi: Değerinde satmanız zor. Millet hep yüksekten uçuyor. Asus Rog Strix bu serinin en iyisi ama çoğu kişi gelip gömer burada. Genişletmek için tıkla... İyi seri olması giriş seviyesi ekran kartı olduğu gerçeğini değiştirmez.
izmirkartali dedi: Değerinde satmanız zor. Millet hep yüksekten uçuyor. Asus Rog Strix bu serinin en iyisi ama çoğu kişi gelip gömer burada. Genişletmek için tıkla... İyi seri olması giriş seviyesi ekran kartı olduğu gerçeğini değiştirmez.
TunaFG Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 147 29 Haziran 2020 #10 akiyorm dedi: Durumdan kastım garantinin durumuydu. Genişletmek için tıkla... Garantisini bulamadım.