ASUS ROG STRIX impact 2 fare ayarlarımı nasıl yapmalıyım?

zendonix

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar ASUS ROG STRIX ımpact 2 satın aldım ve yazılımı indirdim. Yazılım da polling Rate ve button response isminde değerler vardıi çok hakim olduğum bir konu değil bu yüzden değerleri nasıl ayarlamalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    66,8 KB · Görüntüleme: 48
Konudan uzak olarak bir soru sormak istiyorum. Kullandığınız modelin ele oturuşu,ağırlığı ve malzeme kalitesi hakkında bir yorum yapabilir misiniz?

Konudan uzak olarak bir soru sormak istiyorum. Kullandığınız modelin ele oturuşu, ağırlığı ve malzeme kalitesi hakkında bir yorum yapabilir misiniz?

Daha bugün elime geçti ama hafif ve ele oturduğunu söyleyebilirim. Malzeme kalitesi olarak ise orta iyi diyebiliriz. Beğenmediğim özelliği ise kablosunun kauçuk olması keşke örgü olsaydı.

Pooling rate diye tanımlanan basitçe anlatmak gerekirse farenin saniyelik rapor verme değeridir, 1000hz genel olarak önerilen fakat kullanıcılar arasında 1000hz nin daha zor mouse hakimiyeti sağlandığı konusunda yorumlar var. Mesela eski farelerde bu 120hz gibi bir degerdi buradan yola çikabilirsiniz. Response time ise bir mouse tuşuna bastıgınızda bilgisayarın algılaması için geçen süre. Bunlar bir noktada tamamen kişisel şeylerdir yani bir standart olsa kullanıcılara seçenek sunulmazdı bu tür mouselarda. Isterseniz global ayarlara bakıp yapabilir, iserseniz kişisel tercihinize göre deneyimleyip yapabilirsiniz.

Pooling Rate diye tanımlanan basitçe anlatmak gerekirse farenin saniyelik rapor verme değeridir, 1000HZ genel olarak önerilen fakat kullanıcılar arasında 1000HZ'nin daha zor mouse hakimiyeti sağlandığı konusunda yorumlar var. Mesela eski farelerde bu 120Hz gibi bir degerdi buradan yola çikabilirsiniz. Response time ise bir mouse tuşuna bastıgınızda bilgisayarın algılaması için geçen süre. Bunlar bir noktada tamamen kişisel şeylerdir yani bir standart olsa kullanıcılara seçenek sunulmazdı bu tür mouselarda. Isterseniz global ayarlara bakıp yapabilir, iserseniz kişisel tercihinize göre deneyimleyip yapabilirsiniz.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı