E Ebulele Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Çözümler 1 26 Ağustos 2021 #1 Selamlar arkadaşlar ASUS ROG STRIX Impact II electro punk mouse satın aldım fakat programı üzerinden hiçbir şekilde rengini ayarlayamıyorum, farenin Hz vs ayarlayabildim ama Hz'yi ayarlayınca farenin rengi de gitti.
Selamlar arkadaşlar ASUS ROG STRIX Impact II electro punk mouse satın aldım fakat programı üzerinden hiçbir şekilde rengini ayarlayamıyorum, farenin Hz vs ayarlayabildim ama Hz'yi ayarlayınca farenin rengi de gitti.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 26 Ağustos 2021 #2 Armoury Crate uygulaması üzerinden ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS E Ebulele Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Çözümler 1 26 Ağustos 2021 #3 isimsizkahraman dedi: Armoury Crate uygulaması üzerinden ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Armoury Crate üzerinden başka bir uygulamaya atıyor beni, o uygulamaya da giriyorum hiçbir şey yapamıyorum maalesef. Artı 0 Eksi
isimsizkahraman dedi: Armoury Crate uygulaması üzerinden ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Armoury Crate üzerinden başka bir uygulamaya atıyor beni, o uygulamaya da giriyorum hiçbir şey yapamıyorum maalesef.