ASUS ROG STRIX modellerinin olumsuz yanları

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
7 aydır 2020 ASUS ROG STRIX G15 modelini kullanmaktayım, artık bu seri hakkında birçok bilgiye sahibim ve bu konuda ROG STRIX serisi cihaz alacaklar için modelin olumsuz yönlerini derledim.

1. MUX Switch yok:
Yıl olmuş 2021 ve ASUS halen en üst seviye cihaz grubuna MUX Switch koymuyor, artık MUX Switch özellikle rekabetçi oyunlarda önemli bir etken. Sorunun çözümü için harici bir monitör almak gerekli.

2. Belirli modellerde panel kalitesizliği:
Evet, bazı ROG modellerinde bu mevcut, 144 Hz modellerinde sRGB oranı %62 olduğu için tasarımcılar için olumsuz bir durum, sadece oyun oynayacaksanız yeterli, benim sahip olduğum model 240 Hz ve %100 SRGB'ye sahip olduğu için bende bir problem olmadı.

3. Fiyatlar;
ROG serisi cihazlar sırf adlarından dolayı çok yüksek fiyatlara satılıyorlar ve bazı modellerin kesinlikle o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum.

Bu konuda modelin olumsuz yanlarını derledim. Model hakkında daha fazla sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle panel konusunda Asus çok saçma davranıyor.
Sadece tasarımla değil. Günlük kullanım ve oyundada önemli panel.
3060 ROG ile en yüksek grafiklerde oyun oynarken renkleri doğru görememek çok saçma.
MUX koymayıp 300Hz koymasıda çok ironik.

Özellikle panel konusunda Asus çok saçma davranıyor.
Sadece tasarımla değil. Günlük kullanım ve oyundada önemli panel.
3060 ROG ile en yüksek grafiklerde oyun oynarken renkleri doğru görememek çok saçma.
Bence de, bu bütçe de cidden kötü bir durum, en azından benim almış olduğum model %100'e sahipti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…