ASUS ROG STRIX OLED XG27ACDNG alınır mı?

• Konuyu başlatan m3sih
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 491

m3sih

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Yazın 7800x3D'li 5070 Ti'ya da 5080'li bir sistem toplayacağım ve bu sistem için bir monitör alacağım. Aklımda ASUS ROG STRIX OLED XG27ACDNG modeli var. Yüksek elolarda Valorant oynuyorum ve monitör benim için çok önemli. Sizce bu monitör alınır mı? Yoksa 240 Hz versiyonunu mu almalıyım ya da başka önerebileceğiniz bir monitör var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller. Yazın 7800x3D'li 5070 Ti'ya da 5080'li bir sistem toplayacağım ve bu sistem için bir monitör alacağım. Aklımda ASUS ROG STRIX OLED XG27ACDNg modeli var. Yüksek elolarda Valorant oynuyorum ve monitör benim için çok önemli. Sizce bu monitör alınır mı? Yoksa 240 Hz versiyonunu mu almalıyım ya da başka önerebileceğiniz bir monitör var mı?

Yüksek elolarda oynuyorsan 240Hz bir OLED yerine daha yüksek bir Hz 0ms IPS almanı tavsiye ederim.

Herkese iyi Sosyaller. Yazın 7800x3D'li 5070 Ti'ya da 5080'li bir sistem toplayacağım ve bu sistem için bir monitör alacağım. Aklımda ASUS ROG STRIX OLED XG27ACDNG modeli var. Yüksek elolarda Valorant oynuyorum ve monitör benim için çok önemli. Sizce bu monitör alınır mı? Yoksa 240 Hz versiyonunu mu almalıyım ya da başka önerebileceğiniz bir monitör var mı?
Bu model XG27ACDNG den daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı