Son düzenleyen: Moderatör:
Forumun girişine RX 6650 XT'yi indirim diye başlık açmayın tabelası koyulması lazım. Ekran kartı indirimi yapan yok millet bunu paylaşıp duruyor. Dilimizde tüy bitti RX 7600 daha iyi diye diye.
HB veriyor mu bilmiyorum ama bunda da Starfield veriliyor.
3-5 fps diye bir değerlendirme olmaz. %10-20 arası oyuna göre fark var. Biri 10 TFLOP biri 20 TFLOP, o yüzden bu farkın zamanla açılması olası. Aynı bile olsalar yeni ürün daha ucuzken eski nesli niye alasın ki? Burada asıl soru neden 6650 XT?7600 Sapphire ile 6650X Nitro oyun karşılaştırmaları da göre aradaki fark 3-5 FPS'yi geçmiyor. Buna karşın Sapphire Nitro'ya göre 6-8 derece daha sıcak, daha yüksek fan devri de ve de daha gürültülü.
7600'un bir espirisini göremedik ne FSR3 ne de VRAM olarak...Buna rağmen onu almayın bunu alın dedirtecek ne farkı var?
3-5 FPS diye bir değerlendirme olmaz. %10-20 arası oyuna göre fark var. Biri 10 TFLOP biri 20 TFLOP, o yüzden bu farkın zamanla açılması olası. Aynı bile olsalar yeni ürün daha ucuzken eski nesli niye alasın ki? Burada asıl soru neden 6650 XT?
Kardeşim o AMD'ye yapacağın eleştiri. Kart daha iyi. Dediğin de doğru değil. Altta bak Cyberpunk, A Plague Tale gibi oyunlarda %20'ye yakın fark var. 80 vs 100 fps gibi. 60 vs 75 fps gibi.Oyun testlerine bakabilirsin biri 70FPS aliyorken diğeri 73 FPS alıyor. Bazı oyunlarda FPS'ler bile aynı.%10-15 demek 7-10 FPS ediyor ki öyle fark atan oyun görmedim.
Yeni teknoloji olupta ne VRAM'i artmış ne de FSR3 gelmiş. Yani bir fark yok.
Niye mi Nitro'ya da ROG zaten açıkladım: Düşük watt, düşük devir, düşük ses, düşük sıcaklık
FSR 3 donanım temelli olmayacak.7600 şu an bile daha önde. 7600'ün alınması daha mantıklı. En geç 1 sene içerisinde FSR 3.0 çıkar zaten o zaman fark 20+ FPS olacaktır 6650 XT ile büyük ihtimalle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.