UmuT_35 Kilopat Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 732 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2019 #1 Başlıkta belirttiğim ekran kartları arasında gözle görülür fark olur mu? Sadece gaming OC olanın bellek MHz değeri az daha yüksek. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2019
Başlıkta belirttiğim ekran kartları arasında gözle görülür fark olur mu? Sadece gaming OC olanın bellek MHz değeri az daha yüksek.
T tansel2000 Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2019 #2 UmuT_35 dedi: Başlıkta belirttiğim ekran kartları arasında gözle görülür fark olur mu? Sadece gaming OC olanın bellek MHz değeri az daha yüksek. Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu ben de açmıştım. MSI Afterburner ile frekansı ayarlayabilirsin. Onun dışında zaten çok küçük bir fark olacaktır. Bu da sorun olmaz.
UmuT_35 dedi: Başlıkta belirttiğim ekran kartları arasında gözle görülür fark olur mu? Sadece gaming OC olanın bellek MHz değeri az daha yüksek. Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu ben de açmıştım. MSI Afterburner ile frekansı ayarlayabilirsin. Onun dışında zaten çok küçük bir fark olacaktır. Bu da sorun olmaz.